2777
2789
عنوان

مطمئنم ک ادم نیست چیزی ک میبینم

211 بازدید | 25 پست

من تو ی استان خیلی دور ازخودمون درس میخونم منو وارد ی اکیپ کوچیک کردن همکلاسیا ک یکی ازدوستای همکلاسی ک پسر هست ی موجود عجیبه بین اون همه ادم از روز اولی ک دیدمش ناخوداگاه دلم میخواست فکرمو و اتفاقایی ک واسم میفته برم بهش بگم درحالی ک شخصیت خیلی جدی هستم و اصلا باکسی صمیمی نمیشدم حتی همکلاسیا

بعد چند مدت پسره گفت من نیروی عجیبی دارم اینده رو میدونم مثلا پیام میداد میگفت این هفته خیلی مواظب خودت باش و همون هفته اتفاق عجیب میفتاد واسم ک میخواستم خودکشی کنم

یا تودلم بهش فکرمیکردم سریع پیداش میشد

هروقت میدیدمش خیره میشد ی جا باچشم باز هرچی دست جلو چشش تکون میدادیم یاصداش میکردیم عکس العمل نشون نمیداد انگار اونجا نبود

ی وقتایی مثل فرشته هامیمونه الان ی مدتع شبیه شیطان شده خیلی ازش میترسم مطمئنم ادم نیس تهش گندش درمیاد 

اینم بگم اون اکیپ پاشیده شد ولی منو این همچنان در ارتباطیم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

بسم الله

شاید جنه 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسم الله شاید جنه 

مطمینم ادم نیست اوایل خیلی ادم خوبی بود دقیقاااا مثل فرشته ها بود الان ی افکار شیطانی داره میگم نکنه شیطانه بعد وقتی جفتش هستم حس میکنم فقط یه خیاله اصلا شبیه ادم هانیس تو اون اکیپ فقط ب من و دوست خودش میدونیم نیروی عجیب داره ک اینده رو میدونه بقیه هم ک نمیدونستن ی بار دوست خودم بهم گفت فلانی حس میکنم فرشته اس ادم نیس منم اوایل ک نمیدونستم نیروی عجیبی داره همش حس میکردم این ادم ازخوبی ی خیاله الان برعکسشو فکرمیکنم شیطانه

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.
مطمینم ادم نیست اوایل خیلی ادم خوبی بود دقیقاااا مثل فرشته ها بود الان ی افکار شیطانی داره میگم نکنه ...

عزیزم شیطان که نمیتونه باشه 😂

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
الان هیشکی توخونخ نیست منم ریدم تو خودم:|

داستان ترسناک ک نیس میگم ادمه ولی شبیع ادم نیس انگار چیز دیگس تاحالا صد بار به خودش گفتم حس میکنم ادم نیستی میخنده

شیطان هست حتما، 🙄مثل همون پسره تو فیلمه😅

بخدا شبیه الیاس تو فیلم اغماس بقران قسم قیافش نه ها 

حرفایی ک میزنه و کاراش

داستان ترسناک ک نیس میگم ادمه ولی شبیع ادم نیس انگار چیز دیگس تاحالا صد بار به خودش گفتم حس میکنم اد ...

داداش بخدا من به آدم فضایی ها اعتقاد دارم احساس میکنم آدم  فضایی هست😂