2777
2789

من از بارداری اولم بیشتر از ده سال گذشته هفته پیش تستم مثبت شد و عدد بتا بالای هزار بود، دیروز دکتر رفتم گفتم کمی درد زیر ناف دارم گفت طبیعی شما چون از بارداری قبلی ت خیلی گذشته فراموش کردی  خواست سونو بگیره که وضعیت ساک بارداری رو ببینه که به خاطر اینکه کم مایعات خورده بودم خیلی واضح نبود و گفت پنج شنبه دوباره برم برای سونو

خیلی دلشوره دارم نکنه مشکلی باشه بعضی اوقات هم کمر درد دارم، ترشحاتم هم زیاد شده به دکتر گفتم احتمال داره برای عفونت باشه که بازم گفت طبیعی هست و مایعنه هم نکرد.... 

لطفا اگر کسی تجربه شبیه به من داره بگه با اگر اطلاعات بیشتری داره خوشحال میشم من رو راهنمایی کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من سه ماه اول بارداری همش دلدرد و کمردرد پریودی داشتم بهم شیاف پروژسترون داده بود میذاشتم خیلی ...

دکتری که سر بچه اولم میرفتم الان ایران نیست  این دکتر رو اصلا نمیشناسم فقط برای ازمایشها و سونو اولیه رفتم خدا کنه درست تشخیص بده  و مشکلی برام پیش نیاد

خوب همه اینها طبیعی هست عزیز ..درد پریودی تا سه ماه اول طبیعی هست .. ترشح هم زیاد میشه تا وقتی سوزش خارش نداری مشکلی نیست عزیز..قوی باش هنوز اول راهی خانمی

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
تاریخ اخرین پریودم ۲۸تیر بود

خب تقریبا ۶ هفته فکر کنم میشی.

زوده اصلا نگران نباش .تمام علایمتو منم دارم تو بارداری قبلیمم داشتم و بچه سالم بود

دو هفته دیگه بری کاملا ساک دیده میشه انشالله

ببین من العان تو اینترنت زدم تو هنوز ۶ هفتتم نیست.چرا اینقدر زود فرستادت برای سنو.من یادمه ۶ هفته رف ...

نمی دونم من هم گفتم به دکتر، گفت وضعیت ساک بارداری  مشخص میشه، من فکر کنم شاید  به خاطر  پرداخت هزینه سونو بود چون خودشتو مطب انحام می داد