2821
2789

اونقدر طبیعی ک واقعا حس میکنم‌ لذت میبرم

گریه کردن شده تفریحم

وقتی بعد چند ساعت بغضم میترکه حس خوبی دارم انگار ازاد شدم..

ینی روزی یبار حداقل باید گریه کنم، قشنگ بعدش پر از حس خوب و ارامشم

همین روال ادامه داره، شده روتینم اصن

طبیعیه؟:/

کسی اینجور هس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل غم پ گریه ات چیه نادیده اش بگیر، فکر کن وجود نداره پاشو و برخلاف جریان شنا کن و خودت زندگی تو نجات بده ما به دنیا نیومدیم که به خاطر دیگران و بدی هاشون دست از زندگی کردن بکشیم همه چیز این زندگی دست خودمونه حتی غصه خوردمامون قوی باش و دیگه بهای الکی به غصه هات نده تا الانم بیش از حد درگیرشون بودی

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

مادربزرگ من یه قصه ای میگه ، حالا نمیدونم قصه ش واقعیه یا نه ؛ ولی تاحالا خیلی  روش تاکید کرده ، انگار که خیلی براش مهمه.

میگه قدیم توی شهرشون یه مریضی میاد اسمش «گول آغلا» بود؛ معنیش میشه خنده و گریه. می گفت بعضیا که می گرفتن فقطططط می خندیدن از صبح تاشب ، از شب تاصبح بکوب می خندیدن. بعضیا هم گریه می کردن ، شبانه روزی ، انقدر بلند که صدای گریه هاشون تا کوچه میومد. خلاصه که یه مدت شهر درگیر این مریضی بود تا اینکه دیدن ، اونایی که گریه می کردن خوب شدن و به زندگی عادیشون برگشتن ولی اونایی که همش میخندیدن ، نتونستن از این مریضی جون سالم به در ببرن و متاسفانه همشون مردن.

مادربزرگم این رو بهمون میگه و بعدش تاکید می کنه که هر وقت گریه تون گرفت ، گریه کنین ، نریزین تو خودتون ، گریه خیلی هم خوبه.

نمیتونم برم دکتر🚶‍♀️

عزیزم حیف نیست ک ساعتارو باگریه بگذرونی 

بیا بهت یه راهکار بدم  خودم مشغولم خدااارو روزی هزار بار شکر میکنم ک این کسب و کار خونگی رو سر راهم قرار داد اینجوری

خودتو مشغول میکنی و لذت میبری فقط یه چیزازت میخوام واسم دعا کنی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز