2777
2789
عنوان

توی بیمه تامین اجتماعی مشهد

296 بازدید | 18 پست

اشنادارین که کارراه اندازباشه؟کمک کنین توروخدا

پارسال شوهرم بیمه کردخودشوولی نصفه موندکاراش تکمیل نشد بیمه هم ۳ماه نریزی قطع میشه ماهم اصلانریختیم یعنی کامل نشدثبت نامش که بریزیم بعدچن مدت ی برگه جریمه اومدکلی جریمه شد رفت قسط بندی کرد الان دوباره یکی دیگه اومده۴۷تومن شده😭😭😭 اخه مگه چه خبره شغلش ازاده اول زندگیم کلی قسط داریم منم کار جایییدا نکردم برم کمکش کنم پیداکردم حقوق ۳تومن بود۳تومن کلایک قسطمونه😭😭😭

خیلی پولدارم😅

متاسفاته هیچی قانون نداره

اشنا ما تصادف میکنه با یکی بیمه نداشته 

طرف بعد یک ماه 5 بار میره پزشکی قانونی تا ثابت میکنه پاش شکسته تو تصادف

قاضی 60 ملیون دیه میبره

این میگه آقا این دروغه هیجی نشده 

من والا کرایه خونم 2 ماه عقبه 

اونم میگه ولش کن اقا تو ک هیچی نداری ماشینم مال خودت نی دولت پولش میده بزار هرچی هست باشه تو م نمیخوای پول بدی

الان بعد 2 سال نانه اومده بیا قسط بندی پولو بده

متاسفاته هیچی قانون نداره اشنا ما تصادف میکنه با یکی بیمه نداشته  طرف بعد یک ماه 5 بار میره پ ...

خاک توسرشون کنن کارمند دارن مثلا

اون کارمند باید بیمه رو قطع میکرده نکرده به ما ربطی نداره 😔😔😔😔

خیلی پولدارم😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ی وکیل کمک بگیر

شوهرم‌زنگ زده اونم گفته باید بدی با دولت که نمیشه خودمونو بگیریم انقدر دلیل الکی میارن کارمند بیمه مونده بود الکی اینهمه بدهی از کجا و دلیلش چیه

خیلی پولدارم😅

اخه کارفرما بایداین کارو انجام بده اونم این کارو نمیکنه میگه من خودمو ازکار نمیندازم

توی دو مرتبه اومد یکسال بوده جریمه توی دوتا۶ماه یکیش قسط بندی داریم میدیم بعدحالبیش اینه که شوهرم امروزرفته گفتن هیچی واریرنشده به خساب بیمه درصورتی که ۷تومن دادیم شایدم بیشتر

خیلی پولدارم😅