2777
2789

نزدیک عروسمه راجب عروسی هر نصیحتی پیشنهادی دارین بهم بگین😍

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لالالالالالالالالالا گل و سکه نقل و نبات رو سرش غوغا میکنه عروس با اون تور سفید بختشو پیدا میکنه🎵🎵🎵خوشبخت بشید آن شاا...❤

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

سعی کن اونروز فقط بهت خوش بگذره به هیچ حرفی واکنش نشون نده فقط فقط خوش بگذرون

اخ نمذارن☹

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

دی ج ی نیاوردیم هر موقع عروسی میرم ناراحت میشم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

لالالالالالالالالالا گل و سکه نقل و نبات رو سرش غوغا میکنه عروس با اون تور سفید بختشو پیدا میکنه🎵🎵 ...

قربونت بشم مهربونن😍

همین ک بتونی یه عروسی خوب بگیری خودش نعمته.من لباس عروس پوشیدم ولی موند ب دلم ک عروسی خوبی نبود  ...

عروسی ک میگیرن جهازم ب حدش خریدن همه چیو .فقط نمدونم چرت بعضیا با بعضی حرفاشون چرا نمذارن ادم خوش باشه.از ی طرفم نگران رقص تکی هستم😣خجالت میکشم بین اون همه ادم ...