2777
2789

سلام تو میدان المپیک آقای دکتر شیر زاد خیر اندیش هستن کلینیک سوین و فوق العاده حرفه ای و تشخیصشون درسته من پیش دکتر خیر اندیش میرم خیلی راضیم چهار راه زیبا دشت هستن روبرو مسجد پلاک16 طبقه دوم تلفن مطبشون 02144744641

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر متخصص روانپزشک اقای دکتر شیرزاد خیر اندیش هستن من اعتماد بنفس ضعیفی داشتم خود باوریمم  کم بود تحت نظر دکتر شیرزاد خیر اندیش الان مشکل اعتماد بنفس ندارم ادرسشون بلوار المپیک چهار راه زیبا دشت روبروی مسجد امام رضا پلاک 16 طبقه دوم تلفن مطب 02144744641

دکتر درمان اختلالات روانی اقای دکتر شیرزاد خیر اندیش هستن داداشم مشکل روانی داشت و همیشه خشمگین بود و دعوای زیاد میکرد با خانواده  و تعریف دکتر شیرزاد خیراندیش و همسایمون زیاد کردن و رفتیم مطب دکتر خیر اندیش و تحت نظر قرار گرفت داداشم و بعد 1 ساله الان حالش خوبه و تعادل پیدا کرده ممنونیم از اقای  دکتر آدرس مطب اقای دکتر بلوار المپیک چهار راه زیبا دشت روبروی مسجد امام رضا پلاک 16 طبقه دوم تلفن مطب 02144744641

دکتر متخصص مغز و اعصاب اقای دکتر شیرزاد خیر اندیش بهترین دکتر هستن خواهرم مشکل توجه و حافظه داشت  بردیمش پیش بهترین دکتر مغز و اعصاب اقای دکتر خیر اندیش گفتن که اختلال دو قطبی داره و تحت نظر و درمان دارویی الان 2 سال گذشته و خواهرم عالی شده و هیچ توهم و هذیانی نداره ما هم از گوگل و سایتشون پیدا کردیمشون

متخصص روانپزشک در میدان المپیک دکتر شیرزاد خیر اندیش هستن پسرم بیش فعالی زیاد داشت و خیلی اذیت میکرد و اروم و قرارنداشت از دیوار راست میرفت بالا تحت نظر اقای دکتر الان حالش خوبه و اروم ادرسشون بلوار المپیک چهار راه زیبا دشت روبروی مسجد امام رضا پلاک 16 طبقه دوم تلفن مطب 02144744641

دکتر متخصص روانپزشک در غرب تهران دکتر شیرزاد خیر اندیش هستن دخترم اعتماد بنفس ضعیفی داشت خود باوریش کم بود تحت نظر دکتر شیرزاد خیر اندیش الان مشکل اعتماد بنفس نداره رواندرمانگر معروف تهران هست از شرق میایم به مطب دکتر خیر اندیش ادرسشون بلوار المپیک چهار راه زیبا دشت روبروی مسجد امام رضا پلاک 16 طبقه دوم تلفن مطب 02144744641

دکتر متخصص مشکلات اعصاب و روان دکتر شیرزاد خیر اندیش هستن پسرم مشکل لکنت زبان داشت تحت نظر اقای دکتر شیرزاد خیر اندیش الان راحت حرف میزنه و  درمان شد منونیم از اقای دکتر ادرسشون منم از گوگل و اینستاگرامشون پیدا کردمشون تلفنشونو دارم میفرستم براتون تلفن مطب 02144744641

روانپزشک در بلوار المپیک دکتر شیرزاد خیر اندیش هستن دخترم مشکل عدم تمرکز داشت و تسلط به هیچی نداشت و رفتیم تحت نظر دکتر خیر اندیش الان تمرکزش قوی شده و ما خیلی خوشحالیم ادرسشونو ما هم از طریق گوگل . سایتشون تعریفشونو دیدیم و پیدا کردیمشون