شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگن دکتر بری دارو بخوری ای وی اف یا ای یو ای کنی باردار میشی
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
منم انجام دادم نشد بی نتیجه بود چه گریه ای میکردم خیلی دلم گرفته بود
عزیزم چند سال اقدامی بعد مشکلتون چیه.البته اگه دوست داری چون من خودم بعد ۴ سال باردار شدم
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
عزیزم چند سال اقدامی بعد مشکلتون چیه.البته اگه دوست داری چون من خودم بعد ۴ سال باردار شدم
۶ ماه اقدامم
من ظاهراً مشکلی ندارم
شوهرم کم تحرکی داره تازه این ماه فهمیدیم داره قرص میخوره
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
من مدت زیادی نیست بلاخره ی روز که ان شاء الله خیلی نزدیکه منم مادر میشم اما در کل روزی که دیدم این نذر رو انجامش دادم و همونجا با خودم عهد بستم اگر گرفت تاپیک بزنم حالا که نگرفته زدم که دوباره کسی مثل من انجامش بده و امید الکی بلنده و ناامید بشه