2777
2789
عنوان

نذر لالایی برای علی اصغر

783 بازدید | 24 پست

میگن یک بالشت بذاری روی پات لالایی بخونی قطعا مستجاب میشه من این کار رو کردم و نتیجه نداد 

روزی که انجام دادم تصمیم گرفتم اگر مستجاب شد تاپیک بزنم حالا که مستجاب نشدم میزنم و میگم بی فایدست

منم انجام دادم نشد بی نتیجه بود 

چه گریه ای میکردم خیلی دلم گرفته بود 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستتو از خدا بخواه و اهل بیت رو واسطه کن 

خواسته رو فقط باید از خدا خواست 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

میگن دکتر بری دارو بخوری ای وی اف یا ای یو ای کنی باردار میشی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
منم انجام دادم نشد بی نتیجه بود  چه گریه ای میکردم خیلی دلم گرفته بود

عزیزم چند سال اقدامی بعد مشکلتون چیه.البته اگه دوست داری چون من خودم بعد ۴ سال باردار شدم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
عزیزم چند سال اقدامی بعد مشکلتون چیه.البته اگه دوست داری چون من خودم بعد ۴ سال باردار شدم

۶ ماه اقدامم 

من ظاهراً مشکلی ندارم 

شوهرم کم تحرکی داره تازه این ماه فهمیدیم داره قرص میخوره

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

من مدت زیادی نیست بلاخره ی روز که ان شاء الله خیلی نزدیکه منم مادر میشم اما در کل روزی که دیدم این نذر رو انجامش دادم و همونجا با خودم عهد بستم اگر گرفت تاپیک بزنم حالا که نگرفته زدم که دوباره کسی مثل من انجامش بده و امید الکی بلنده و ناامید بشه 

دقیقا آدم خیلی حالش گرفته میشه خیلی 

خیلی خیلی 

گاهی میگم اصلا خدا هست ؟ پس چرا نمیشنوه 

جای این نمایش بازی کردنا باهاشون حرف بزنین و از خودشون بخواین

از کجا می‌دونی نکردم؟من که از حضرت علی اصغر ناامید شدم 

دیگ صداش نمی زنم به جاش میرم سراغ امام زمان