2777
2789

😐😐😐

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
ازمایشم اشتباه شده بود 😐

عزیزم مبارک باشهههههههه😍😍😍😍😍

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
شوخی نکن واقها جایی دیه ازمایش دادی؟بعد جند روز موعدت؟

بخدا جدی میگم به پدرم گفتم ازمایش بگیر بیار.  شوهرم رفت گرفت اورد تا منفیه کلی گریه کردم بعد پدرم زنگ زد در خونه تونم بیا ازمایش تو ببر.  گفتم بابا شوهرم اورد گفت ازمایشگاه گفت اونی که شوهرت اورده اشتباه بوده 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
بخدا جدی میگم به پدرم گفتم ازمایش بگیر بیار.  شوهرم رفت گرفت اورد تا منفیه کلی گریه کردم بعد پد ...

جوابشو بزار😍

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
بخدا جدی میگم به پدرم گفتم ازمایش بگیر بیار.  شوهرم رفت گرفت اورد تا منفیه کلی گریه کردم بعد پد ...

بازم  دمش گرم ازمایشگاه یکم مرام داشت گفته حقیقت رو  بعضیا سرپوش میذارم فک کنم تو اسمت  که میزنن رو لوله  خون اشتباه کردن باز شکرازمایشگاه مرام داشت