2777
2789

راستیتش حوصلم سر رفته😅

بیاید بگید چجوری خبر بارداری به همسرتون دادید

اونایی هم که بچه ندارن بگن چجوری دوست دارن بدن🤔🤪

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

هر کی گفت منم لایک کنه

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

والا خودش می‌ره بیبی چک میخره 

منتظر میمونه تا بیام بگم نتیجه چی بود😅😅😅😅

نمیشه سوپرایزش کرد دقیق می‌دونه تاریخمو 

برام دعا کنید خیلی ذوق دارم برای اون روز 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت در دستشویی غر غر کنان دست به بی بی چک  که بیا منفیه 

راحت شدی 

دیدیم خیر مثبته 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

والا خودش اومد روی سرم بی بی رو امتحان میکردم اخه توی دستشویی امتحان نکردم اوردم بیرون با قطره چکان چند قطره چکوندم توش اونم دید دو تا خط شد گفت فک کنم دوتا یعنی حامله ای😐

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بی بی زدم فهمیدیم دوتاشم 

دومی رو باورش نمیشد فقط چون خونه مامانم بودم بعد ۶ماه اقدام بودم هرماه میگفتم حامله ام هی میگفت باورم نمیشه حامله باشی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
پشت در دستشویی غر غر کنان دست به بی بی چک  که بیا منفیه  راحت شدی  دیدیم خیر مثبته& ...

تهش فقط🥺😂💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

اگ خدا زد پس کلش و من و گرفت 😐😂و اگ مشگل نداشتم و به ارزوم رسیدم و مادر شدم 🥹😁میگم بریم شهربازی سوار کشتی میشیم از اون بزرگاش تو اوج سرعت بهش میگم 🥹💕و اگ خوشحال شد قهر میکنم که چرا نگران نشدی من باردارم اون بالا اگرم نگدان شد قهر میکنم که چرا خوشحال نشدی و من و دوسنداری🥹😂😂💕اره

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)

هر روز میگفت بچه نیار زوده منم میگفتم میارم ...پارسال اینموقع میخاستم فرش بشورم بهش میگفتم کمک کن گفتم بچم چیزیش نشه اونم گفت چیییی خندیدم اونم گفت آخر کار خودتو کردی   

هر روز میگفت بچه نیار زوده منم میگفتم میارم ...پارسال اینموقع میخاستم فرش بشورم بهش میگفتم کمک کن گف ...

چقدر قشنگ الان دیگه نی نی به دنیا اومده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40