2777
2789
عنوان

اعتقادی ب دعا ندارم ببینید بد میگم

300 بازدید | 29 پست

اعتقادی ب دعا ندارم درسته ک همین که میگیم برام دعا کن.یا دعا میکنم برات.

باعث دلگرمیه.ولی تا بحال شده هزاران نفر از مردم دعا کردن برای ی ادم ولی اون ادم مرده.یا خودم دعا قبلاا میکردم هیچ کدوم نمیشد.و نشد.فهمیدم دعا کردن فقط ی لفظه.برای ارامش.مثل یوگا برای ارامش.ولی هیچی و تغییر نمیده.و اتفاقی که باید بیوفته میوفته.و اتفاقی ام ک نباید بیوفته میوفته.همش تقدیرو قسمت و شانس.

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

عزیزم مشخصا بدون تلاش دعا بی فایدس 

ولی یه جاهایی خدا به حرمت اون بنده های خاصش که رو زدن گشایش میکنه 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندین بار مثلا واسه کسایی که میشناختم و مشکل داشتن دعا کردم چنتاشون حاجت روا شدن 

یه همسایه داریم باردار نمیشدن من ۵سال بهشون دعا کردم اوتا نمیدونستن نمیگم بخاطره دعای من اما حس میکنم تلثیر داره یا به چندنفر که دوس داشتن ازدواج کنن چندین بار دعا کردم ازدواج کردن اونا نمیدونن اما من تو دلم دعاشون میکردم خدارو شکر که به حاجتشون رسیدن

من برای مادرم خییلی دعا کردم موقعی که توبیمارستان بود زجه زدم التماسش کردم ولی نشد. نمیدونم شاید به صلاح مادرم بود که بره ولی نمیدونم چه حکمتی تو کار خدا بود که اول سال پدرم و اخر سال مادرمو گرفت با اینکه انقدر دعا میکردم مادرمو برام حفظ کنه

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
خیلی ها دعا میکنن جواب نمیگیرن دیگه بی اعتقاد شدن

بعضی وقتا بعضی اتفاقا بهتره نیفته یکی تعریف میکرد باباش باوجود دعاهاشون مرده است بود می‌گفت بعدا یه شرایطی پیش اومد میگفتم خدا رو شکر که مرد و این روزا رو ندید 

من یە با دویا سە هفتە با تمرکز نشستم واسە زن فامیلمون دعا کردم کە از خونە یا بهتر بگم مرغدونی خونەی شوهرش بعدە12سال نجات پیدا کنە کرد

بعدشم کمتر پیش میاد واسە کسی اینجوری دعا کنیم همون لحظه میگیم خدایا فلان کارو براش کن تموم یادمون میرە

من هرکس میگە برام دعا کن یادم میرە حوصلە هم ندارم جالبش اینجاس خیلیم میگن🤣🤣🤣🤣🤣

بعضی وقتا بعضی اتفاقا بهتره نیفته یکی تعریف میکرد باباش باوجود دعاهاشون مرده است بود می‌گفت بعدا یه ...

نه اونایی که من از نزدیک میشناسم برای چیزهای خیلی ساده دعا گرفتن وجواب نگرفتن

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️
نه اونایی که من از نزدیک میشناسم برای چیزهای خیلی ساده دعا گرفتن وجواب نگرفتن

هرکس اعتقاداتی داره ولی به نظر من ممکنه خیلی چیزا در پس پرده وجود داشته باشه

میگن اون دنیا انقد خدا بخاطر دعاهای مستجاب نشده ثواب میده که مردم آرزو میکنن کاش هیچکدوم از دعاهاشون مستجاب نشده بود