2777
2789
عنوان

چقدر به همسرتون محبت کلامی دارین؟

240 بازدید | 23 پست

اهل قربون صدقه رفتن هستین؟دلی اینکار رو میکنین یا برای اینکه کارتون راه بیافته؟خودم کلا حرف زدم با عزیزم و قربونت برمه کلا علاقمو بروز میدم شما چی؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا مرغ عشق بودیم هی برای هم چه چه میزدیم  الان در حد انگری برد میپریم به هم،اعصاب نداریم

چه حیف😔

ن اینکه دوسش نداشته باشم ها اما تو خانواده ای بررگ شدم ک محبت کلامی بینمون نبوده منم یجوری چندش می‌دونم این کارو😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

الفاظ اقتداردهنده بکار ببرید 

مرد من ، قربون بروبازوت ( وقتی کارایی مثل باز کردن در ترشی و دیگر موارد انجام میده)، ستون خونه ، تکیه گاهم ، مرد زحمتکشم دیگه هرچی فکر میکنید بهش حس مردانگی و ابهت میده 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ن اینکه دوسش نداشته باشم ها اما تو خانواده ای بررگ شدم ک محبت کلامی بینمون نبوده منم یجوری چندش می‌د ...

حیف کلم عشق ورزیدن رو از هم دریغ نکنین

الفاظ اقتداردهنده بکار ببرید  مرد من ، قربون بروبازوت ( وقتی کارایی مثل باز کردن در ترشی و دیگ ...

دقیقا اقتدار یه مرد رو ازش بگیریم چیزی ازش نمیمونه