2777
2789
عنوان

میشه به درد دل منم گوش کنید؟

147 بازدید | 9 پست

خانمها من بچم از یک ماهگی حساسیت به پروتیین گاوی داره ، تا سه و نیم ماهگیش رعایت کردم یه دکتر بیشعوری گفت شروع کن پنیر تست کن بخور ، اولش خوب بود اما الان که حدودا پنج ماهشه دوباره بلغمی شده .

قبلا علائمش یه رگه مثل مو خون تو پی پی و جوش های وحشتناک بود ، الان اونا رو نداره الحمدلله

سرفه میکرد بردمش آزمایش گفتن توی پی پیش گلبول سفید دیدن .

راهنماییم کنید دارم از غصه میترکم ای کاش رژیمم نمیشکستم 

چرا سرفه میکنه؟

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاعی ندارم ولی امیدوارم حالش بهتر بشه عزیزم

عزیزم برامون دعا کن مهربون

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

این مسئله واقعا تخصصیه اطلاعی ندارم عزیز فقط بگم هی دکتر عوض نکن هرکدوم روتین خودشونو دارن بچها نث موش آزمایشگاهین براشون🤦🏻‍♀️

دختر منم از نوزادی خیلی عرق میکنه عرق سرد حتی موقع خواب چله زمستون دوبار دکترو گفتم میگه مهم نیس ولی اینترنت چیزای خوبی نمیگه موندم واقعا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

این مسئله واقعا تخصصیه اطلاعی ندارم عزیز فقط بگم هی دکتر عوض نکن هرکدوم روتین خودشونو دارن بچها نث م ...

از لحاظ تیرویید چکش کن، اِن شا الله که چیزی نیست

علایم حساسیت میتونه باشه سرفه کردن. حتی خس خس سینه از علایمشه

خطرناک نیست سرفه کردن؟؟

والا نمیدونم. چرا باید خطرناک باشه؟! پسر منم سرفه میکرد. 

آخه آلرژی وقتی زیاد باشه بچه سرفه میکنه