2777
2789

بچه ها گیر مستاجر بد افتادم . سر سالش ۲ ماهه تموم شده .بلند نمیشه . هر دفعه هم میگه ۱۰ روز دیگه میرم ،۱هفته دیگه میرم و نمیره دنبال خونه 😣 چیکار کنم آب و برقشو برم قطع کنم دردسر نمیشه ؟ یا در اپارتمان و برم باز کنم ؟😢چجوری شما مستاجرتونو بیرون کردین ؟ اظهارنامه هم براش فرستادم انگار نه انگار . خودمم یه جای دیگه مستاجرم و صاحب خونه ام روزی ۲ دفعه میاد دم در خونه ام 😭😢😢 میشه بگین چجوری دستور تخلیه فوری بگیرم  یا چجوری گرفتین و چند روز طول کشید ؟راه حل بدین خسته شدم . نمیخوام قانونی اقدام کنم

شورای حل اختلاف منطقی ترین راهه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اظهارنامه دادین تشریف ببرید شورای حل اختلاف سه سوته حکم تخلیه بگیرید 

بیشتر از ۱۰ روز طول میکشه؟ چون خودمم یه جای دیگه مستاجرم و میگن باید همه پولشو به حساب دادگاه باید بریزی ، چندماه کرایه و شارژ ساختمون نداده و خسارت زده نمیخواد بده😢

استارتر سلام امیدوارم پیاممو ببینی شما از ماینوکسیدل راضی هستی چندوقت زدی

سلام گلم . من از برج ۴  تا الان دارم  استفاده میکنم . بد نیست . نسبت به قبل خدارو شکر خیلی بهتر شده 

سلام گلم . من از برج ۴  تا الان دارم  استفاده میکنم . بد نیست . نسبت به قبل خدارو شکر خیلی ...

نزدیک ب یکساله درسته؟واقعا دیگه چاره ای برام نمونده ولی از عوارضش از اینکه مجبور ب قطع بشم میترسم ناچارا شروع کردم ولی استرس ولم نمیکنه شما راضی هستین پس؟شما سرخود استفاده کردین یا زیر نظر دکتر هستین

نزدیک ب یکساله درسته؟واقعا دیگه چاره ای برام نمونده ولی از عوارضش از اینکه مجبور ب قطع بشم میترسم نا ...

من انواع مولتی ویتامین و امپول بیوتین بپانتین چند دوره زده تاثیر نداشت یا خیلی خیلی کم بود تاثیرش که ابدا بدرد من نمیخورد ، چون کل موهای جلوی سرم ریخته بود از رژیمی که گرفتم . اخر سر ۳ ماه با خودم کلنجار رفتم که بزنم یا نه ، اخرش زدم . چهار ماه اول تاثیر انچنانی نداشت 

و سوسه میشدم قطعش کنم  چون احساس میکردم موهام ریزشش بیشتر شده ، باید ادامه بدی . کم کم بعد ۴ ماه موهای ریخته شده در اومد . مارک ماینومسیدیل هم خیلی مهمه از . فقط ماینوکسیدیلی که قطره چکون داره استفاده کن ، و مارک  ناژو  و بعد سپیداج ، بعد هم پاکدارو  خوبه استفاده کن .انشالله نتیجه اشو میبینی . از همه مهمتر اروم و ریلکس باش😁  

موفق باشی

عزیزم برو شورا هم تقاضای تخلیه فوری بده هم بصورت جداگانه دادخواست مطالبه اجور معوق و هزینه و خسارت و تامین خواسته اون دادخواستت ارجاع شد برو نامه بگیر همون پول پیشی که ریختی به حستب دادگاه توقیف بشه

عزیزم برو شورا هم تقاضای تخلیه فوری بده هم بصورت جداگانه دادخواست مطالبه اجور معوق و هزینه و خسارت و ...

مرسی عزیز دلم . بیرونش کردم ، البته چند ماه از سالش گذشته بود ، ولی حتی خسارتی که به خونه ام زده بود و شورا ازش نگرفت چون گفتن باید درخواست کارشناس  کنی، تازه  شیرالات و لامپهای خونه امو برداشته بود ، دور تا دور حال و زخمی کرده بود که . فکر کن حتی به سقف کناف کاری شده هم رحم نکرده و گلی شده بود . با این همه اذیت و خسارتی که زده بود بهم ، شوهرش تهدیدم میکرد.کاری کرد دیگه دلم به حال کسی نسوزه . 

مرسی گلم 🌷🤗

من انواع مولتی ویتامین و امپول بیوتین بپانتین چند دوره زده تاثیر نداشت یا خیلی خیلی کم بود تاثیرش که ...

مرسی از وقتی که گذاشتی ممنونتم ماینو سیوانجی دکتر دیروز برام نوشته شروع کردم خیلیم گرون بود نزدیک ۷۰۰ فقط امیدوارم جواب بده