2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرزاده من دختره حتی لیوان اب خودشم برنمیداره ۱۳ سالشه خیلی ب خواهرم میگم یکم مسئولیت بهش بده بتونه مستقل باشه و از پس خودش بربیاد میگه دختره و دلم براش میسوزه ولی خب من فک میکنم چ دختر چ پسر باید از همون بچگی مناسب سنشون بهشون مسیولیت داد

دخترم ۸ سالشه فقط اسباب بازی های خودشو جمع می کنه و البته سفره هم پهن می کنه ولی دیگه اصلا تو جمع کردنش کمک نمیده😂

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

پهن کردن وجمع کردن سفره ،پوست گرفتن کدو و بادمجان با پوست کن ،جارو زدن اتاق خودش (البته خودم بعدش یه دور باید جارو بزنم )گرد گیری وسایل اتاق خودش ،مرتب کردن اتاق خودش ،تا زدن لباس ها, شستن میوه 

با کلی رشوه وتشویق ومسابقه و وای چه دختری دارم من!😐

۱۳سالشه دختر من.گاهی جارو برقی میکشه.تو پهن و جمع کردن سفره و چیدن ماشین ظرفشویی کمک میکنه.اشغالارو ...

منم اونموقع ها مامانم میگفت منم اون کارو انجام میدادم ولی غر میزدم ولی الان دیگه کمک میکنم 

دختر من سه سالشه میبینن من کار میکنم میاد مثلا گردگیری میکنم ازم میخواد بهش دستمال بدم یا میبینه لباسارو تا میزنم میخواد بهم کمک کنه منم لباسای خودشو میدم البته بیشتر مچاله می‌کنه ولی خیلی خوشحال میشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

دختر من ۱۶ سالشه خدا شاهده حتی لباسشو تو ماشین هم نمیندازه کل کاراش با منه اگه یه هفته لباساشو نشورم هفته بعد لباس نداره بپوشه...ولی پشت کنکوریه واسه همین سخت بهش نمیگیرم تا امسال کنکورشو بده بعدش رفا خوابگاه خودش درست میشه 

پسرم ۱۴ سالشه کار میکنه البته با زور خونه جمع میکنه..اتاق خودشو تمیز میکنه ،گاهی منم میرم از ته تمیزمیکنم

ولی دخترم ۴ سالشه اسباب بازی هاشم جمع نمیکنه .دیگه ببینه عصبی شدم جمع میکنه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight