2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا وقتی دیدم اول یاد شما افتادم به مامان گلتون هم سلام برسونین 💚💚💚🌹🌹🌹

چشم چند روز پیش رفتیم روستا گله ندیدیم مامانم گزاشت کنار خیابون😂 میگه حتما از این مسیر رد میشن ولی من گفتم اشغالی میاد میبره😅

یک عدد چپی 

چشم چند روز پیش رفتیم روستا گله ندیدیم مامانم گزاشت کنار خیابون😂 میگه حتما از این مسیر رد میشن ولی ...

آخی عزیزم همینکه خشک کردین و شیراّبه درست نشده خودش خیلی ارزشمنده

این آقای لطفی رو تو اینستا دنبال کنین حتما

آخی عزیزم همینکه خشک کردین و شیراّبه درست نشده خودش خیلی ارزشمنده این آقای لطفی رو تو اینستا دنبال ...

اخه مساله اینه که اگه اینا نباشن فکر کنم مامانم انگیزه خشک کردن از دست بده نمیدونم حس اینکه غذای یه موجود دیگست خیلی بیشتر انگیزه میده به آدم امیدوارم بازم از این برنامه ها باشه یسری چیزام هنوز نمیدونیم باید بپرسیم مثلا پوست طالبی هندونه ک ضخیم تره گوسفند واقعا میتونه بخوره

یک عدد چپی 

اخه مساله اینه که اگه اینا نباشن فکر کنم مامانم انگیزه خشک کردن از دست بده نمیدونم حس اینکه غذا ...

دقیقا همینه 

آره عزیزم 

من گفتم یه جا کاش اون فیلمی که خانوم حمداوی گذاشتن توی پیج شون رو ببینی

آقای دکتری که تخصصشون نشخوار کننده هاست کاملا توضیح میده که قدرت اسید معده این حیوانات چندین برابر معده انسانه 

و خیلی خوب ابهامات رو جواب دادن 

گمونم مال یک سال و نیم پیشه 

اخه مساله اینه که اگه اینا نباشن فکر کنم مامانم انگیزه خشک کردن از دست بده نمیدونم حس اینکه غذا ...

بعد اینکه من از اون دامداری که خشکاله ها رو بهشون دادم خواستم برام فیلم بگیرن و بفرستن 

آنقدر این بره ها با ولع خشکاله ها رو میخوردن کیف میکردی 

اخه مساله اینه که اگه اینا نباشن فکر کنم مامانم انگیزه خشک کردن از دست بده نمیدونم حس اینکه غذا ...

پیدا کردم اسم اون آقای دکتر رو 

دکتر داریوش علیپور بودن 

https://images.app.goo.gl/iWTpa5PLK8mBhuo68