2777
2789
عنوان

برای یبوست کودکان چی خوبه بخورن؟

991 بازدید | 44 پست

دخترم 2  سال نیمه از هشت ماهگی یبوست مزمن داره خیلی بد غذا هست میوه سبزیجات اصلا نمیخوره شربت انجیر میدم بهش شکمش کار میکنه چن روزه شربت هم تاثیر نداره یبوست شدید داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همه غذاهاش روغن زیتون بریز، خود زیتون رو رنده کن تو غذاهاش. آب انجیر معجزه میکنه پسر من با همینا خوب شده بود الانم فصل گرماس اب زیاد بده بهش

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

خاکشیرو با کره ترکیب کن یه قاشق چایخوری پر بده بخوره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نمیخوره باید به زور بریزم تو حلقش

عیب نداره فک کن داروعه 

طب سنتی اینو بهم گفت خیلی زود شکمش کار میکنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

توی غذای روزانه اش حتما از روغن زیتون،سبزیجات و سوپ استفاده کن

آب پنیری که خودت درست کنی با نمک و ناشتا بدی بخوره

شیر گاو 

الان اگر سخت شده شیاف گلیسیرین بذار و شربت ملین هم بده

🌸🌸

برگ انگور بهر ساقشو بزن چند تیکش کن تو خونه خشکش کن یه ذره بریز تو سوپش شکمشم تنبل نمیکنه هر روز بده بخوره به مرور درست میکنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم