2777
2789
عنوان

با قرص هیرویت چاق شدم😀

23071 بازدید | 9 پست

من وزنم کم نبود ۵۸ دوماه بخاطر ریزش مو هیرویت خوردم فکر نمیکردم برای خوردن این قرص باش😂 دیروز خودم وزن کردم 

۶۳😐

خلاصه این کع اگ میخواین چاق و تپل بشوین هیرویت را حتما امتحان کنین😀 ریزشمم کم شد

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف، وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چاق میکنه؟ من دارم میخورم بخاطر ریزش مو

ار من استعداد چاقی نداشتم😂 یعنی همیشه همین وزن بودم

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف، وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور

سلام خوبید این دارو عوارض ندارد مگه  

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 
سلام خوبید این دارو عوارض ندارد مگه    

سلام مچکرم شما خوبین😀نه برای رشد مو پوست و ناخن هست😂

بابا من کلی خوردم ریزش مو رو دارم ولی کم شده وزن هم کم کردم ۵۳ بودم ۵۰ شدم این قرص ها شاید یکم اشتها ...

داروخانه هم پرسیدم گفت اره چاق کنندست بالای دوماه بخوری