2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ی وامی با هزار ذلت برداشته بودیم بابت ازدواج خواهرمون  در عوضش خونمون رهن بانک بود بعد مدتی با گرفتاریهایی ک پیش اومد قادر نشدیم بدیم بانک هم شکایت کرد و خونمون و گذاشتن مزایده بهمون وقت دادن تا فلان روز باید تخلیه کنید به همه رو انداختم ب تما خیرها و مؤسسه ها و امام جمعه و .... از هیچکدوم دری ب رومون باز نشد حتی ی عده شون بهم پیشنهاد رابطه در عوض کمک دادن بد دلم شکست هر روز نا امید برگشتم تا نشد و شب شد فردا هم ک مینداختن از خونه بیرون،تو خونه هر کدوممون رفتیم جامون ولی من میدونستم ک مامانم زیر پتو گریه میکنن صدای هق هقشون و میشنیدم منم پتو رو با دندونم گاز گرفته بودم تا صدای گریه مو نشنون همون تو دلم ب خدا و حضرت فاطمه س گفتم آبرو داری کنید با این حال خوابم برده بود تا اینکه چشامو باز کردم صب شده بود ترسیدم ک الان میان و میندازن بیرون تو همین حال گوشیم زنگ خورد شماره ناشناس بود بر نداشتم برا بار دوم ک تماس گرفت برداشتم ی خانم بود گفتم بله گف من میخواستم برم حج ولی ب دلم شد ک ی شماره بگیرم هر کی شد و مشکل داشت با ارائه ی مدرک بش کمک کنم تا اینو گف زدم زیر گریه گوشی رو دادم مامانم حرف زدن و دو تاشونم گریه کردن ایشونم پول و همون روز به حساب ریختن،هر چقد گفتیم آدرس بدین تا بیایم گف بعدا میدم ک خطش خاموش شد برا همیشه،هر جا هستن سرشون سلامت😭😭

ما ی وامی با هزار ذلت برداشته بودیم بابت ازدواج خواهرمون  در عوضش خونمون رهن بانک بود بعد مدتی ...

چه عجیب

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
چقدر خوب كه همچين ادمايي هنوزم وجود دارن  كاش يه معجزه ميشد دل بي قرار من اروم ميگرفت

فدات شم من فقط بهشون ایمان داشته باش ب خدا حواسشون ب همه چی هس حتما و حتما مشکلت حل میشه