2777
2789
عنوان

سلام خواهر شوهرم با بچه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 70 پست
اخه گرون بود ...چون همین جوری باهام رفتار کردن وگرنه اگ ادم درستی بود ادم کلی کار میکرد

پس شما کاری به صحبت اطرافیان یا جبران کردن لطف و رفتارشون نداشته باشید،ببینیدتوان مالی تون چه اندازه یاری میکنه و رضایت به چه هدیه ای دارید

کاری که حس خوبه رو بهتون میده انجام بدید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کسی برات چرتکه میندازه ک چکار برات کرده باید مثل خودش رفتار کنی  مثلا داداش خودم سر عقدی ...

درست میگید  من حالت کلی رو گفتم

چون از نوع ارتباطتون و جزءیات اطلاع نداشتم

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

من ک بچه ندارم تازه عروسم به خودم ۱۰۰ داد ۳سال پیشم ک عروسیم بود شب عروسی۴۰۰ انداخت

چقدر حسابگری عزیزم کادوی خواهربابرادر یکی نمیشه که شاید اونا وضعشون زیادخوب نبوده ۱۰۰داده ولی بنظرم اصلا درشان یه برادر نیست که دست توجیبش کنه ویه ۲۰۰یا۳۰۰به خواهرزاده اونم دوقلوبده بنظرم دودست لباس ست بگیرین براشون یا یه تیکه طلا یااگه میخواین تومراسم رسمی بهشون بدین فعلا دوتا اسباب بازی خوشگل براش بگیرین بعدا طلایلگاسکه کادویی بگیرین ولی لباس بیشتربه دردشون میخوره چون خیلی کوچیکن

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
۱۰۰ تومن سه سال پیش مثل ۲ میلیون تومنه الانه. دیگه یه میلیون تومن رو باید بدی.دلیلی هم نداره خانواد ...

دیگه والا 100 تومن اندازه 2 تومن الان نیست نهایت اندازه 300 تومنه.. والا 3 سال پیشم 100 تومن خیلی کادوی کم وزشتی بوده.. من 3 سال پیش به دختر داییم 500 تومن کادو دادم باخجالت دادم.. اون وقت خواهرشوهر اسی 3 سال پیش 400 کادو عروسی داده

3 سال پبش خواهروبرادرا واسه عروسی همدیگه ربع سکه میدادن نه 400 تومن

دیگه والا 100 تومن اندازه 2 تومن الان نیست نهایت اندازه 300 تومنه.. والا 3 سال پیشم 100 تومن خیلی کا ...

بهرحال سطح اقتصادی خانواده ها فرق داره.من هم پسر خواهر شوهرم ده سال پیش عروسی کرد یه میلیون بهش دادم.خیلی هم زیاد بود اون موقع وفشار اومد بهمون.من مخالف اینم که آدم خودش رو بندازه تو قرض و هزار تا فکر وخیال که نسبت به بقیه کم نیاره.من نمیتونم این و درک کنم چطور بعضی ها میتونن ۲۸میلیون بدن سکه برای کادو؟.من باشم نمیکنم این کارو. نهایتا یه سکه پارسیان ۱ گرمی بدم😐

بهرحال سطح اقتصادی خانواده ها فرق داره.من هم پسر خواهر شوهرم ده سال پیش عروسی کرد یه میلیون بهش دادم ...

شما گفتی 100تومن 3 سال پیش اندازه 2 تومن الانه پس اسی 2 تومن کادو بده

من میگم 100 تومن 3 سال پیش اندازه 300 تومن الانه

پس اسی 300 نهایت 400 بده

تازه اون کادوی عروسی اینقدر داده که مهمتر از کادوی بچه دارشدنه