2777
2789
عنوان

سلام خواهر شوهرم با بچه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 70 پست
مگه کادو بدنیا اومدن ندادی؟اگه دادی که هیچی بعدم چجوری پاگشا صدتومن داد ۳سال پیش صدتومن کاسه پیرکسم ...

تازه ۲وسال و نیم پیش 

بخدا حتی پول ۳ سال چیپس شد اون موقع خریدیم تو راه خوردیم با شوهرم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ۲وسال و نیم پیش  بخدا حتی پول ۳ سال چیپس شد اون موقع خریدیم تو راه خوردیم با شوهرم 😂

😂😂😂😂😂کادو نمی‌داد سنگین‌تر بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
۱۰۰ تومن سه سال پیش مثل ۲ میلیون تومنه الانه. دیگه یه میلیون تومن رو باید بدی.دلیلی هم نداره خانواد ...

ولا حالا مال شما خوبه

من ۱۴ ساله ازدواج کردم مادرم اصلا تو این ۱۴ سال جاریم و ندیده ببینه این بشر چه شکلیه

اومدن زیاد سخت نگیر ی چی بگیر در حدتوان خودت خوب میگی جشن هم دارن دیگه پس نمیخاد خیلی کادوی سنگین بدی 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بهر حال احترام گذاشته و محبت کرده بهشون.پول هم داده برای میوه.از درخت خونه ش که نچیده...

بله لطف هست،نگفتم موز رو چیده! برام عجیب بود فقط که جزءیات خریدها رو خاطرشون باشه ومحاسبه کنن،چون اطرافم ندیدم ،نشنیدم

همین  

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

برای پاگشا خانواده رم دعوت میکنن؟ پیش ما همچین نیست

ما حتما حتما البته دخترخاله اینا نه

ولی برادر خواهر ازدواج کنه حتما خانواده همسرش دعوت می‌کنیم با خواهربرادر همسرش

البته ما رسم کادو پاگشا نداریم

چجوری حساب کردی خدایی سال ۹۵جاریم بهم صد تومن داد من ۵۰گذاشتم روش ساندویچ ساز خریدم ولی ۳سال پیش همو ...

خب الان کاسه خورش خوری ۲ تومنه!نیست؟😅😅

وقتی من دوسه تا دفتر ومداد و پاکن خریدم ۱۲۰۰😐😐  

بله لطف هست،نگفتم موز رو چیده! برام عجیب بود فقط که جزءیات خریدها رو خاطرشون باشه ومحاسبه کنن،چون اط ...

وقتی کسی برات چرتکه میندازه ک چکار برات کرده باید مثل خودش رفتار کنی 

مثلا داداش خودم سر عقدی یه النگو داد ولی خواهر شوهرم ۲۰۰ پول  الان هم بچه خواهر شوهرم بدنیا اومده و هم ۴ ماهه دیگ بچه داداشم به دنیا میاد بنظرتون دوتاش یکیه؟

نه لباس همه قیمتی هست از ارزون سرا یا سایت بخره کمتر پاش میریزه

عزیزم اون ندیدی بهتره چون لباس بچه زیادشسته میشه دوباربشوره ازریخت میفته میگن زن داییش داده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما حتما حتما البته دخترخاله اینا نه ولی برادر خواهر ازدواج کنه حتما خانواده همسرش دعوت می‌کنیم با خ ...

برا منم کادو ندادن پاگشا

اما خانواده امم دعوت نکردن،

کلا پیش ما فقط عروس و دامادو دعوت میکنن

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼