masoomeh00pp مدیر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 2601 عنوان سلام خواهر شوهرم با بچه اش | مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 70 پست اومده شهرمون یه شهر دیگ زندگی میکنه بچه اش ۴۰ روزم نشده قرار امروز بیاد خونمون چی بدم دست بچه اش اونم دوقلو ۳سال پیش من و ما گشا کرد ۱۰۰داد دستم حتی خانوادمم دعوت نکرد 1402/06/05 | 08:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masoomeh00pp مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 2601 دوقلو ان؟ با توجه به چیزی که به بچت هدیه داد به هر کدومشون ۲۰۰ بده نهایتا من ک بچه ندارم تازه عروسم به خودم ۱۰۰ داد۳سال پیشم ک عروسیم بود شب عروسی۴۰۰ انداخت
masoomeh00pp مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 2601 شب هفت چیه؟ هفت روز ک بچه میگذره جشنه ولی چون دوقلو یکم دیر تر میگیره
غبار۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 10399 والا بستگی به رسم و رسوماتتون داره طرف ما نهایتاً 200 این حدودا هزینه میکنن حالا چه برای نوزاد چه برای خونه نویی چه برای پاگشای عروس اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
شهرزااادقصهگو عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2373 ۱۰۰ تومن سه سال پیش مثل ۲ میلیون تومنه الانه.دیگه یه میلیون تومن رو باید بدی.دلیلی هم نداره خانواده ت رو دعوت کنه.من الان ۲۰ ساله عروسی کردم یه بار هم مامان بابام خونه ی خواهرشوهرام دعوت نشدن.
فریده۲۷ عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 12495 اره ما رسم نداریم گلم فقط عروس وداماد,حالا به اینام هرچی عشقته پول بده 🍃چه سکوتی عالم را فرا میگرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن میگفت.👤امام علی (ع)
tarane_68 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4294 اولش برام عجیب بود که "چی بدم دستش"،منظور اسباب بازیه؟ اونم نوزاد چهل روزهمنظور اگه هدیه س،دنبال تلافی و جبران نباشید،شرایط،توانایی مالی و ارتباطتون رو در نظر بگیرید نه مساءل دیگه رو بر هر چه همی لرزی ، میدان که همان ارزی 🌱
آبجی_داداشام عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3207 سمت ما که فقط وقتی مادرشوهر یا مادررن عروس دوماد رو دعوت میکنن خانواده اونطرف رو میگندیگه خواهر برادرا فقط خود عروس و دوماد رو دعوت میکننولی اگر اولین کادوتون برای بچه ها هست و حکم چشم روشنیشون رو داره کمتر از ۵۰۰ برای هر کدوم به عنوان دایی زشته
هلن_۷۸سابقم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8706 ۱۰۰ تومن سه سال پیش مثل ۲ میلیون تومنه الانه. دیگه یه میلیون تومن رو باید بدی.دلیلی هم نداره خانواد ... دومیلیونم برا دیدن بچه زیاده والا اونم چون دوقلوعه ۵۰۰ بهترنیس؟؟؟عروسی نیس که خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
masoomeh00pp مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 2601 اگه قبلا پیش بچش رفتی و کادو دادی الان واسه هرکدوم از بچه ها یه کادو کوچیک بگیر ،راستی خواهر شوهر که ... اره فهمیدم بارداره لباس بردم رفتم شهرشون ملاقاتی موز بردم جشنم ک میخواد بگیره اصلا موندم چقد بدم راسیتش یکمم دستم خالیه موندم
ladiiiy عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8332 من ک بچه ندارم تازه عروسم به خودم ۱۰۰ داد ۳سال پیشم ک عروسیم بود شب عروسی۴۰۰ انداخت اها اره قاطی کردم فکر کردم کادو بچته🤦🏻♀️😴😴😴😴 آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
آبجی_داداشام عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3207 من ک بچه ندارم تازه عروسم به خودم ۱۰۰ داد ۳سال پیشم ک عروسیم بود شب عروسی۴۰۰ انداخت دمت گرم که به عروس سه سال پیش میگی تازه عروسم 😀😀
گل_چیچک عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 1676 بنظرم پول نده بهشحرف در میارن زیاده کمه و از اینالباس بخر قشنگتره و شیکترکسی به قیمتشم توجه نمیکنه #زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق بگذرونیش🦋🌼
شهرزااادقصهگو عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2373 دومیلیونم برا دیدن بچه زیاده والا اونم چون دوقلوعه ۵۰۰ بهترنیس؟؟؟عروسی نیس که دو تاهستن دیگه.نفری ۵۰۰ میشه یه میلیون.آخه الان خیلی پول بی ارزش شده.۵۰۰ تومن پول یه دست لباس نوزادیه
masoomeh00pp مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 2601 ۱۰۰ تومن سه سال پیش مثل ۲ میلیون تومنه الانه. دیگه یه میلیون تومن رو باید بدی.دلیلی هم نداره خانواد ... اخه خواهر شوهرم دختر خالمه خیر سرم