2777
2789
عنوان

بعدازیکسال اومدم کلی دلتنگم

247 بازدید | 7 پست

سلام خانومااااااااا

کلی دلتنگتون بودم بازحمت نام کاربری ورمزشو به خاطر آوردم آخیش که اوکی شد....پارسال اینموقع بدترین روزامو سپری میکردم

گنگ

نامفهوم

احمق

عاشق

لبریز از کینه وخشم

پرازکتک ودرد

ولی امسال..... ولی الان حالم از پارسال تاحدودی بهتره کنار اومده تر هستم.

من  نتونستم دوام بیارم و بخواسته خودم طلاق گرفتم دیگه زندگیم ارزش جنگیدن نداشت دیگه جونی واسم نموند،

همسر سابقم منو به یکی هم سن مادرش فروخت.

یکماه پیش هم متوجه شدم که عقد دائمش کرده....

بهرحال خدایاشکرت که نجاتم دادی....  

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)

حال دلتون بهاری ان شالله... 

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش

خوش اومدی عزیزم به اونم فکرنکن مهم نیست الان چکارمیکنه مهم اینه زمانی که کنارتوبودنتونست زندگی درست وحسابی بسازه ودرکنارهم آرامش نداشتین پروندش وببندوروی زندگی وپیشرفت خودت متمرکزباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر از قبل به خودم سلامتیم اندامم پوستم میرسم.

من عاشق خودمم

خودمو خیلی دوست دارم درسته گاهی خودمو میزنم دعوا میکنم ولی بخودم قول دادم هیچوقت خودمو فراموش نکنم

دمم گرم که دووم آوردم

خوش اومدی عزیزم.  ببخشید اگه ناراحتت میکنم بخاطر ناباروری جدا شدین😔😔

نه جووووونم طرف منو به یه پیرزن هم سن مامانش فروخت