2777
2789
عنوان

ماهی م بیست تا. بچه به دنیا اورده ای کاش …

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 44 پست
 الهی .... یک روزایی بیاد براتون که کلی ذوق وقربون صدقه بچه هاتون برین.       ...

انشالا قسمت خودت خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم😔

عزیزم لطفاً تو گوگل سرچ کن وقتی ذکریا پیر و ناتوان بود و زنش نازا بود خداوند دعایی بر ذکریا نازل کرد که صاحب فرزند شد 

ذکریا گفت من پیر و ناتوان و همسرم نازا ولی به واسطه دعا صاحب فرزند شد 

بزن گوگل بخونه دعا رو 

رب هب لی من لدنک ذریتی آنکه سمیع الدعا 

مطمعن نیستم درست تایپش کرده باشم خودت بزن بخونش 

انشاءالله صاحب فرزندانی سالم و صالح و زیبا بشی

شهادت حضرت ابوالفضل که گذشت گلم ان‌شاءالله شما نذر کن سال دیگ ان‌شاءالله با نی‌نی کوچولوت شله‌زرد بپ ...

چشم خاهر😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چشم خاهر😭

عزیزم درخواست دوستی بده یک راه حل قرآنی بدمت😍

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
استارتر یکسوال می‌پرسم البته جسارتا شما اعتقاد دارید ب ائمه؟چون پرسیدید شهادت کی هست؟🌸 و اینکه ...

اره خاهر من نوکرشونم فقط از بس حالم خرابه حواسم نبود تو دهه بود😔😔😔

اره خاهر من نوکرشونم فقط از بس حالم خرابه حواسم نبود تو دهه بود😔😔😔

فداتشم ان‌شاءالله همه‌چی درست میشه بحق امام‌زمان😍

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
عزیزم لطفاً تو گوگل سرچ کن وقتی ذکریا پیر و ناتوان بود و زنش نازا بود خداوند دعایی بر ذکریا نازل کرد ...

ممنونم عزیزم

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 9300حاجت روایی

سلام عزیزم.‌ چکار کردید شما با مرکز ام البنین ؟ دکتر جنتی رو دیدید ؟

نه عزیزم من ادامه ندادم فعلا درمان رو ول کردم