2777
2789
عنوان

ماهی م بیست تا. بچه به دنیا اورده ای کاش …

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 44 پست

الهی... عزیزم از ته دلم برات دعا کردم ان شاالله بزودی دامنت سبز بشه

هیچوقت ناامید نشو از لطف خدا. خواهرم بعد از ۱۵ سال بچه دار شد اونم دقیقا یکماه بعد از اینکه همسایه بی فرهنگشون بخاطر بچه دار نشدنش جلو بقیه بهش سرکوفت زده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم لرزید برات عزییییزم الهی به حق حضرت علی اصغر تا آخر امسال مامان شی  اللهم صل علی محمد و آ ...

ممنونم😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

الهی .... یک روزایی بیاد براتون که کلی ذوق وقربون صدقه بچه هاتون برین.        خرگوش منم دیروز ۵ تا زاییده. کاش منم...هیع روزگار

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

الهی... عزیزم از ته دلم برات دعا کردم ان شاالله بزودی دامنت سبز بشه هیچوقت ناامید نشو از لطف خدا. خ ...

اخی عزیزم مبارکش باشه ، خدا همسایشو لعنت کنه انگار بارداری دست خود آدمه 🙁

الهی به دعای اون زبون بسته ها که اینهمه مراقبشونین خدا دامنتو سبز کنه

ممنونم میمیرم براشون تا به اونا غذا ندم خودم نمیخورم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام جانم نذر حضرت عباس کن ک اگر بچه دار شدی ان‌شاءالله شب شهادت حضرت براش شله زرد بپزی حالا میتونی ...

چشم حتما عزیزم شهادتش کی هست😭

چشم حتما عزیزم شهادتش کی هست😭

شهادت حضرت ابوالفضل که گذشت گلم ان‌شاءالله شما نذر کن سال دیگ ان‌شاءالله با نی‌نی کوچولوت شله‌زرد بپز😘😍😘😍😘😍😘😍😘

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
اولین ماهی عید رو که مامانم اینا برام آوردن خیلی ازش مراقبت کردم اصلا جایی نمیموندم که ماهی آبش کثیف ...

😭دعام کن خاه

الهی... عزیزم از ته دلم برات دعا کردم ان شاالله بزودی دامنت سبز بشه هیچوقت ناامید نشو از لطف خدا. خ ...

طبیعی باردار شد؟

استارتر یکسوال می‌پرسم البته جسارتا شما اعتقاد دارید ب ائمه؟چون پرسیدید شهادت کی هست؟🌸

و اینکه گلم حضرت عباس خودش زمین خورد و شرمنده شد نمیذاره کسی شرمنده بشه با جون و دل ازش بخواه 

دو رکعت نمازم هدیه کن بهش ان‌شاءالله دست رد ب سینت نمیزنه گلممممممم😘😘😘😘😘😍😍😍😍

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
دیگه قسمت بوده  ولی امیدوارم بزودی معجزه بشه و باردار بشی اونم دو قلو🤲🏻🤲🏻

ممنونم