2777
2789

خواهرم کوچیکم خیلی دوس داشت مدرسه تیزهوشان قبول بشه و قبول شد ثبت نامش کردیم بابامم شهریه‌شو داد حالا میگه نمیرم همه میگن سخته بنظرتون یه مدرسه عادی ثبت نامش کنیم یا قانعش کنیم بره همین مدرسه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه دولتی بهتره 

حالا که ازمون قبول شده حداقل یکسالشوبره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

متوسطه اول یا دوم؟

به نظرم قانعش کنید بره

سختی نداره

دولتی بره معلمها توجهی نمیکنن بعضی خانواده ها و دانش آموزان سطح خیلی پایینی دارن

اینجوری آینده خواهرتون برای کنکور تضمینه

نباید همچین فرصتی رو از دست بده

نه عزیزم تیزهوشان به نظر من بهتره،

بهترین معلم هارو تیزهوشان داره

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

متوسطه اول یا دوم؟ به نظرم قانعش کنید بره سختی نداره دولتی بره معلمها توجهی نمیکنن بعضی خانواده ه ...

متوسطه اول وقتی قبول شد خیلی خوشحال بود با مامانم رفتن ثبت نام کردن حالا از دیروز میگه همکلاسیام میگن سخته 

میخواد بره هفتم 

ببین برا دبیرستان خسته میشه برا درس خوندن دیگه حوصلش به درس خوندن نمی کشه

ولی اگه بخواد بره تجربی درسای تجربی رو پیش پیش یادشون میدن از این جهت خوبه

ما آشنامون میخواست از هفتم بچش رو بفرسته نظر هر سه تاییمون از تیزهوشانی ها این بود که نره از دهم بره چون بچه زده میشه فشار روشه

باز تحقیق بکنین همه مثل هم نیستن

متوسطه اول وقتی قبول شد خیلی خوشحال بود با مامانم رفتن ثبت نام کردن حالا از دیروز میگه همکلاسیام میگ ...

باهاش حرف بزن بگو از حسودیشونه چون اونا قبول نشدن چشم دیدن تورو ندارن

عادی بره بهتره تیزهوشان خیلی سرکوبشون میکنن فشار زیادهست 

پسر منم قبول شده ولی نمیفرستیمش

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

من تو مشهد نمونه دولتی قبول شدم هم راهنمایی هم دبیرستان 

انصافا سطح بالا کار میکردن باهامون هرچند مادر پدر گران قدرم دوم  دبیرستان شوهرم دادن و رتبه کنکورم ۴۰۰۰ شد و هیچ پخی نشدم ولی دوران مدرسه چون درسخون بودم سختگیری ها اذیتم نمی‌کرد 

چقدر تلاش کردم تیزهوشان قبول شم ولی نشد