2777
2789
عنوان

خدایا شکر نمردیمو و بارون مشهدو..

113 بازدید | 15 پست

دیدیم.... وقتی بارون اومد بغضم گرف همیشه ارزو داشتم تو حرم باشم و بارون بگیره.... راستی الان حرم نیستم ولی زیادهم دور نیستم ،،خدایا شکرت

هر تاپیکی که میزنم  برای حفظ خاطراتمه🌺

الهی همه مردم سرزمینم بخصوص نی نی سایتیا حاجت روا باشن و عاقبتشون بخیر شه⁦♥️⁩⁦❤️⁩

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
عزیزان لطفا برای تاپیک اخرم گزارش بزنید لایک کنید براتون صلوات بفرستم  ببخشید استارتر مزاحم ...

زدم

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوشنبه میرسم حرم.. بهش گقتم اقا میام حاجتمو مییگره میرم انشلا سالی دیگ دست تو دست باهاش میام پابوست..تروخدا تا بارونه ۷بار یا ارحم الراحمین بگو بعد بگو خدایا اینو ب عشقش برسون

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

مشهد،بارون،حرم امام رضا،خوشبحال هرکی که الان حرمه 😍🥺❤️🤌🏻

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
عزیزم کسی میگه گزارش بزن وقتی تاپیکش مشکلی نداره نزن نی نی یار شمارم تعلیق میکنه

ممنون که گفتید؟

منو تعلیق میکنن الان؟

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
منم دوشنبه میرسم حرم.. بهش گقتم اقا میام حاجتمو مییگره میرم انشلا سالی دیگ دست تو دست باهاش میام پاب ...

ان شالله سفر بی خطر

برات خوندم و دعا کردم ان شالله اگه صلاحت باشه قسمتت میشه

منم دوشنبه میرسم حرم.. بهش گقتم اقا میام حاجتمو مییگره میرم انشلا سالی دیگ دست تو دست باهاش میام پاب ...

من برات صلوات میفرستم تو هم رفتی حرم برام دعا کن برای شِفای مریضیم و امسال بتونم خونه بخرم اسمم شکوفه ...انشاءالله به زودی به عشقت برسی و خوشبخت بشی

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

اگه رفتی از طرف من از آقا امام رضا علیه السلام.

طلب بخشش کن بگو فعلا نتونسته بیاد. ولی بالاخره میاد.

مشهد،بارون،حرم امام رضا،خوشبحال هرکی که الان حرمه 😍🥺❤️🤌🏻

اره واقعا بغضم گرف گفتم کاش اونجا بودم...هرشب میرم حرم ولی این دو شبه مریضم نرفتم 

اگه زیاد بشه گزارشات بله  چند روز پیش نی نی یار ۵ تاپیک زد و گفت

فکر میکنم زیاده. یعنی تعلیق میشم.

اره واقعا بغضم گرف گفتم کاش اونجا بودم...هرشب میرم حرم ولی این دو شبه مریضم نرفتم 

خیلی لحظه قشنگیه 🥺🤌🏻

انشالله زودتر بهتر بشی بازم بری❤️

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »