2777
2789

زنداییم

با بچه هاش اومده بودن خونه مون

لام تا کام حرف نمیزدن

همین جور نشسته بودن روبرو ما ســــــــــــاکــــــــت

نه چای می خوردن ، نه میوه ، نه خوراکی

کلافه شده بودم 🤯  🤯

اینقدر به گلای قالی زل زدم ، چشام نور های سفید میدید 😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست همسرم 

با خانومش ۶ بعداز ظهر میومدن ۴ صبح میرفتن.حتی یبار بعد نماز صبح رفتن من واقعا اذیت میشدم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

ی یارویی اومد خونمون(ما هروقت بخوایم بریم اونجا حتی اسباب بازیهای بچشو از بچها قایم میکنه) اونوخت اومده بود خونه ما رفته بود با بچش اتاق خواب ، تلفن رو از پریز درورده بود داده بود دست بچش بازی میکرد😐اینم بگم بچش درحد یکسال، ی سالو نصفی بود ک فکر نکنین خود بچهه درورده بود

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست
زنداییم با بچه هاش اومده بودن خونه مون لام تا کام حرف نمیزدن همین جور نشسته بودن روبرو ما ، ســــ ...

نباید میخندیدم ولی تصورتون کردم و کلی خندیدم 

بسی پوزش من رو پذیرا باش😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

یکبار من یادم نمیره یک مهمان داشتیم من مرغ شکم پر درسته کرده بودم

من رفتم نماز بخونم رفته بود تو آشپزخونه غذا بده به بچش سینه مرغه دریده بود   با قاشق آب خورشتی هم‌ برنج سفید کشیده بود

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای با دیدنش یه لحظه قلبم وایساد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دوست همسرم  با خانومش ۶ بعداز ظهر میومدن ۴ صبح میرفتن.حتی یبار بعد نماز صبح رفتن من واقعا اذیت ...

یه بار یه مهمون از شمال اومده بودن برا یه کاری

نمی خواستن بمونن ، به زووووووووور نگه شون داشتیم 😂

صبح پا شدم که براشون صبحونه بذارم ، دیدم نیستن 

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
زنداییم با بچه هاش اومده بودن خونه مون لام تا کام حرف نمیزدن همین جور نشسته بودن روبرو ما ســــــ ...

😂😂😂😂😂قشنگ تصویرش تجسم شد جلو چشمام

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
😂😂😂😂😂قشنگ تصویرش تجسم شد جلو چشمام

بچه هاشم بزرگ بودنا

دخترش ۲۶ ساله

پسرشم ۲۰ ساله

فک کن ۳ تا آدم گنده یه ساعت بشینن جلوت ، حتی پلک هم نزنن

بچه هاشم بزرگ بودنا دخترش ۲۶ ساله پسرشم ۲۰ ساله فک کن ۳ تا آدم گنده یه ساعت بشینن جلوت ، حتی پ ...

خیلی میفهممت  بعضیا کلا همین مدلی هستند

بدترین نوع معاشرت ارتباط با چنین شخصیت های هست

خیلی میفهممت  بعضیا کلا همین مدلی هستند  بدترین نوع معاشرت ارتباط با چنین شخصیت های هست

خونه دایی مم که میرفتم

زنداییم میومد از ما پذیرایی میکرد

بعد خودش میرفت در گوشه ترین نقطه جمع ساکت مینشست

اگه ازش سوالی میکردی ، در حد بله یا خیر جواب میداد

نهایت خیلی میخواست جواب بده ، در حد یه جواب ۰،۵ نمره ای حرف میزد

خونه دایی مم که میرفتم زنداییم میومد از ما پذیرایی میکرد بعد خودش میرفت در گوشه ترین نقطه جمع ساکت ...

عزیزم چقدر هم قشنگ تعریف میدی😂