2777
2789
عنوان

امروز iui کردم میشه....

511 بازدید | 57 پست

مهربون ها میشه برام دعا کنین خدا دلمو شاد. کنه

به شدت درد داشتم با اینکه اکثرا هیچ دردی احساس نمیکنن

لطفا اگز براتون مقدوره دعام کنین جواب بگیرم🙏

ممنونم خدا جون...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد ی کوچولو داره سعی کن فردا خیلی فعالیت نداشته باشی از روز پنجم ب مدت ۳ روز روزی ی ق نشاسته تو ی ...

هنوز درد دارم

فعلا که خونه مامانم جا انداختم افتادم

لکه بینی هم دارم هنوز

از امروز دارم میخورم نشاسته زوده؟

ممنونم خدا جون...

سلام گلم آرامشت و حفظ کن استرس برات سمه. اصلا تا 4 روز استراحت مطلق کن. عذر می خوام معذرت حتی برای ادرار میری ایستاده کارتو انجام بده بعد بدنتو سرویس رو بشور مراقب باش رو شکمت آب نریزی. اشکال نداره بعد ک خوب شدی سرویس و تمیز می شوری. بعد از 4 روز می تونی سرویس بشینی فقط خیلی طولش نده زود بلند شو سعی کن شکمت سفت نشه ک تو سرویس مجبور نباشی عذر می خوام زور بزنی. آب و نشاسته ام روزی یک لیوان بخور. طبع گرم هیچی نخوری بعد از 4 روزم استراحت کن ولی خیلی سفت و سخت نیاز نیس بازم سعی کن رو شکمت خم نشی وسیله سنگین اصلا بلند نکنی.  حمامم سعی کن نری. من روز 8 ام آی یو آی هستم دکتر من گفت اگر علائم تکرر ادرار داشتی یعنی لقاح انجام شده زود بیا ک شیاف بدم بهت  این مراقبت ها رو دکترم نگفته کسایی ک عملشون مثبت شده بهم گفتن

سلام گلم آرامشت و حفظ کن استرس برات سمه. اصلا تا 4 روز استراحت مطلق کن. عذر می خوام معذرت حتی برای ا ...

ممنونم فدات شم اومدم خونه مامانم طفلی نمیذاره تکون بخورم باور کن بخاطر دل مامانم دوس دارم مثبت شه چون خیلی حرص میخوره😔

ممنونم خدا جون...
منم یکم آب و خونابه ازم میومد بستنی خوردم قط شد. لکه بینی تقریبا یک روز هس زیاد نیس

من امروز روز هفتم هستم و لکه بینی دارم خیلیییییی کم بنظرتون طبیعیه؟

ممنونم خدا جون...