2777
2789
عنوان

امروز iui کردم میشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از اول ک درد داشتم دردام قط نشد همین جور ادامه داشت

ان شاالله که خیره

اصلا نمیخوام دلمو به علاعم خوش کنم

این چندسال قبل پریودیم اینقدر علاعم مختلف داشتم و دلمو خوش میکردم

ان شاالله که ایندفعه دلخوشیم الکی نباشه

ممنونم واقعا ازت با حرفات خیلی دلگرمم کردی

ممنونم خدا جون...
فدات شم❤️

سوگند جون منم ای یو ای کردم منتها دکترم بهم  شیاف نداده بود دوباره دیروز پیام دادم بهش فقط یه کلمه گفته استفاده کنید نه تعداد در روز گفته نه اسم دقیقشو میشه بگید شما به چه صورت استفاده میکردید؟

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد
سوگند جون منم ای یو ای کردم منتها دکترم بهم  شیاف نداده بود دوباره دیروز پیام دادم بهش فقط یه ک ...

من شیاف پروژسترون۴۰۰ شبی ی عدد مقعدی استفاده میکردم عزیز

ممنونم خدا جون...
من شیاف پروژسترون۴۰۰ شبی ی عدد مقعدی استفاده میکردم عزیز

مرسی عزیزم🙏

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد