2777
2789
عنوان

قطع قرصهای افسردگی

445 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

یکی از برادرام حدودا چهل ساله

تقریبا هجده سال هست که قرص ضد افسردگی میخوره مداوم ، کسی بوده بعد این مدت ترک کرده باشه؟

چون جدیدا که درسش تموم شده پرخاشگر شده و با خودش وقتی کسی پیشش نیس حرف میزنه و حرفای چرت و پرت میزنه و با همه جنگ میکنه اونم بی دلیل

از خونه هم بیرون نمیره

دکترم نمیره و هی با نسخه دارو میگیره یکساله 

قبلا میرفت دکتر کرونا شد تنبلی کرده و الان وضعش اینه

نمیشه مثه حالت اعتیاد سم زدایی بشه و آروم ول کنه؟

جتما باید زیر نظر دکتر دارو را قطع کنند  

نمیدونم قرصا رو درست میخوره یا نه

خیلیم مغروره من خونه بابام مهمون باشم عادی رفتار میکنه

اما مامانم میگه وقتی مهمونی نیس حرفهای عجیب میزنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم قرصا رو درست میخوره یا نه خیلیم مغروره من خونه بابام عادی رفتار میکنه اما مامانم میگه حرفها ...

توهم و بدبینی شدید چطور؟

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
توهم و بدبینی شدید چطور؟

آره داره

اون موقع که مرتب میرفت دکتر خوب بود الانا حس میکنم قاطی پاطی میخوره یا چی 

به بابام میگه پیر شدی وقت مردنته، یا با داداش دیگه ام لجه با من خوبه و هیچوقت چیزی ازش ندیدم، با کسایی که قبلا چیزی بهش گفتم چه تشر چه نصیحت دشمن شده همشم میگه من خیلی زرنگم دخترا همش دنبالمن 

دکتر از مغزش آزمایشایی گرفت که دید مشکل مغزی نداره، ولی من به شخصه نگرانم که نکنه عین معتادا داروها عوارض میده و باید ترک کنه

آره داره اون موقع که مرتب میرفت دکتر خوب بود الانا حس میکنم قاطی پاطی میخوره یا چی  به بابام ...

در فامیل، سابقه اسکیزوفرنی ندارید؟

در فامیل، سابقه اسکیزوفرنی ندارید؟

نه تا اونجا که میدونم

اما عمه و پسرعموم افسردگی داشتن شدید

اونزمان که دارو شروع کرد فقط حالت بی حوصلگی  و افسردگی خفیف و روده تحریک پذیر داشت نه توهم

الانا تبدیل شده به توهم

نه تا اونجا که میدونم اونزمان که دارو شروع کرد فقط حالت بی حوصلگی و روده تحریک پذیر داشت نه توهم

تشویقشون کنید دوباره به یک روانپزشک مراجعه کنند. و یکی از شما هم همراهشون باشید که مطمئن باشید دارو درست استفاده میشه 

تشویقشون کنید دوباره به یک روانپزشک مراجعه کنند. و یکی از شما هم همراهشون باشید که مطمئن باشید دارو ...

با داداش دیگه ام که دوسال با هم اختلاف سنی دارن میرفت

اونم الان وقت نداره مدتیه، چون دکترش دوساعت با شهر ما فاصله داره باید از کارش بزنه که یه مدت نمیشه

سوالم این بود که با دکترش صحبت کنم میتونه با روشهای مثلا شوک الکتریکی یا هر چی آروم آروم داروهاشو کم کنه شاید دوزشون واسه این زیاده

با داداش دیگه ام که دوسال با هم اختلاف سنی دارن میرفت  اونم الان وقت نداره مدتیه، چون دکترش دو ...

به نظرم اگر دکتر خوبی هست، به نظرشون اطمینان داشته باشید. معمولا افرادی که داروی ضدافسردگی برای طولانی مدت استفاده می کنند، باید ادامه بدن. ولی اگر زیر نظر پزشک دارو استفاده می کنند،  این علائمی که شما نوشتید مثل توهم و پرخاشگری و حرف های عجیب و ... نرمال نیست و باید علتش مشخص بشه.

به نظرم اگر دکتر خوبی هست، به نظرشون اطمینان داشته باشید. معمولا افرادی که داروی ضدافسردگی برای طولا ...

دکتر خیلی خوبی بود

دور بود تو شهر خودمون رفت پیش یه پزشک دیگه که اونم راضی نیستیم

ممنون گلم که حداقل شما به تاپیکم سر زدی

دکتر خیلی خوبی بود دور بود تو شهر خودمون رفت پیش یه پزشک دیگه که اونم راضی نیستیم ممنون گلم که حدا ...

خواهش می کنم. امیدوارم که حال برادرتون خوب بشه و شما هم از نگرانی دربیایید.