اینا نشونه چیه بچه ها.چندوق یبار اتفاق بدمیوفته برامون خاهرم مامانم داداشم خودم بابام همشم میلیونی پول دوا دکتر .همش دعوا بدبیاری.عجیبه داداشم دوبار تصادف بد کرده.مامانم ماه پیش دوبار با فاصله ۱۰ روزی راهی بیمارستان شد عمل کرد یهویی سیم داخل گلوش پیداکردن رفت کما اصلا چیزای عجیبی.قبلا دوجا کارمیکردم ولی الان صب تا عصر یجا کارمیکتم اصلا نمیرسونم خاهرم فلجه داروهاش گرونه ماهانه ۱۳ تومن فقط واس ایزی لایفو دازوهاش میشه داداشم ی مقدار میده منم همینطور مامانمم ی حقوق در حد ۲ تومن داره بابامم ک هیچی خرجی نمیده.با دوستام نمیرم بیرون چون میخان برن کافه رستوران من پول ندارم هیچ جا نمیتوتم برم قرار نمیتوتم بذازم چون پول ندارم به خودم برسم ب لباسام ب خودم ی چیزی میبینم واس خودم در حد مثلا ۱۰۰ تومن ندارم بخرم براخووم.چقدل دلم میخاس بابام یا نزدیکانم ی توجیبی کوچیک بهم میدادن.میدونم همهدی ماها همین مشکلاتو داریم دعاکنید روی خوش زندگی رو ام ببینیم دلاتون پاکه واس همدیگه دعاکنیم
منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن
ان شاءالله خداازهمه ی گرفتاریها نجاتتون بده اگه میتونین در حد یه خروس قربانی کنین اگه نشد همون درحد صدقه روزانه و ایه الکرسیو استغفار انجام بدین نسبت به پدرومادرتونم مهربانی بیشتری داشته باشید خدا درهای رحمتشو به رو تون باز کنه
بدترین امتحان این دنیا فقر هست , متاسفانه همه دارن طعمش را می چشند......
چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
چند سالته عزیزم؟ کجا زندگی میکنی؟ چقد شرایط سختی داری، درکت میکنم خودم مشکلات مالی زیادی رو پشت سر گذاشتم، نا امید نشو عزیزم، ناشکری نکن. از خدا کمک بخواه، یکم فکر کنین ببینین چرا اینطور شده عزیزم گاهی بازتاب رفتار مونه گاهی هم آزمایش خداست و امیدوارم زود پشت سر بذارین مطمئن باش روزای سخت میگذره و پایان شب سیه سپیده عزیزم