2821
2789
عنوان

خواستگار

204 بازدید | 12 پست

خواستگار برام اومده وکیل بود گند زده به اعصابم خدا لعنتشون کنه!فکر کرده بود من مجرم حالم خیلی بده!!!!خوب شد همین پای تلفن خودشو نشون داد نرفتم باهاش بیرون ولی واقعا اعصابمو خورد کرد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی گف مگه بت؟

حرفای زشت!انگار مجرم بودم داشت جزا بهم میداد گفتم من بی حجابم گفت پس باید جریمه بشید ظاهرا با خنده ها!!!بعد میکفت من نمازمو یک خط درمیون میخونم!!!!چرت و پرت یه جوری حرف میزد انگار چشمش به پول بابام بود مامانت چند سالشه!فکر کن اولین بار که با من حرف میزد سن مامان بابامو پرسید به تو چه اخه!به خدا اصلا انگار نباید ازدواج کنم 

چیشد!

حرفای زشت!انگار مجرم بودم داشت جزا بهم میداد گفتم من بی حجابم گفت پس باید جریمه بشید ظاهرا با خنده ها!!!بعد میکفت من نمازمو یک خط درمیون میخونم!!!!چرت و پرت یه جوری حرف میزد انگار چشمش به پول بابام بود مامانت چند سالشه!فکر کن اولین بار که با من حرف میزد سن مامان بابامو پرسید به تو چه اخه!به خدا اصلا انگار نباید ازدواج کنم 

چیشد!

چیکار کرده که اینقدر عصبانی ای ؟؟

وکیل 

روانشناس

دکتر

مشاور

اینا خودشون هفت خط روزگارن بدرد ازدواج نمیخورن یعنی همیشه میخوان دست بالا رو داشته باشن و متاسفانه زرنگن و کلاه سرمون میره. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
وکیل  روانشناس دکتر مشاور اینا خودشون هفت خط روزگارن بدرد ازدواج نمیخورن یعنی همیشه میخوان ...

اصلا یه جوری با من حرف میزد انگار من زیر دستشم به خدا منم درس خوندم اره منم به این نتیجه رسیدم یه لیسانس بسه!من واقعا دیگه به این نتیچه رسیدممممم

حرفای زشت!انگار مجرم بودم داشت جزا بهم میداد گفتم من بی حجابم گفت پس باید جریمه بشید ظاهرا با خنده ه ...

اگه به دلت ننشست ولش کن 

البته منم خواستگار که محدود کنه داشتم بیشتر مردا اینجورین

مثلا میگفت پوشش جلف بدم میاد یا بیرون رفتنایه بد موقع بدم میاد

اینارو گفتم بدونی تنها نیستی🤝😐💔😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اگه به دلت ننشست ولش کن  البته منم خواستگار که محدود کنه داشتم بیشتر مردا اینجورین مثلا می ...

من به خدا هزارتا خواستگار داشتم همه جوره دیدم خدارو شاهد میگیرم کلی خواستگار دکتر داشتم استاد دانشگاه و…ولی به قران همشون یه جوری بودن عوضش یه خواستگار داشتم لیسانس بود یه کارگاه داشت نمیدونییییی چقدر خوب بود مادرششش نذاشت وابسته به مادرشم بود!وگرنه دو سال بود الان ازدواج کرده بودم سر خونه زندگیمم الان بودم.اینو گفتم که بگم این مردای دکتر و چمیدونم وکیلو اینا به درد خودشون میخورن دکتر با دکتر وکیل با وکیل همون خودشون همو تحمل کنن