خواستگار برام اومده وکیل بود گند زده به اعصابم خدا لعنتشون کنه!فکر کرده بود من مجرم حالم خیلی بده!!!!خوب شد همین پای تلفن خودشو نشون داد نرفتم باهاش بیرون ولی واقعا اعصابمو خورد کرد
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
حرفای زشت!انگار مجرم بودم داشت جزا بهم میداد گفتم من بی حجابم گفت پس باید جریمه بشید ظاهرا با خنده ها!!!بعد میکفت من نمازمو یک خط درمیون میخونم!!!!چرت و پرت یه جوری حرف میزد انگار چشمش به پول بابام بود مامانت چند سالشه!فکر کن اولین بار که با من حرف میزد سن مامان بابامو پرسید به تو چه اخه!به خدا اصلا انگار نباید ازدواج کنم
حرفای زشت!انگار مجرم بودم داشت جزا بهم میداد گفتم من بی حجابم گفت پس باید جریمه بشید ظاهرا با خنده ها!!!بعد میکفت من نمازمو یک خط درمیون میخونم!!!!چرت و پرت یه جوری حرف میزد انگار چشمش به پول بابام بود مامانت چند سالشه!فکر کن اولین بار که با من حرف میزد سن مامان بابامو پرسید به تو چه اخه!به خدا اصلا انگار نباید ازدواج کنم
اگه به دلت ننشست ولش کن البته منم خواستگار که محدود کنه داشتم بیشتر مردا اینجورین مثلا می ...
من به خدا هزارتا خواستگار داشتم همه جوره دیدم خدارو شاهد میگیرم کلی خواستگار دکتر داشتم استاد دانشگاه و…ولی به قران همشون یه جوری بودن عوضش یه خواستگار داشتم لیسانس بود یه کارگاه داشت نمیدونییییی چقدر خوب بود مادرششش نذاشت وابسته به مادرشم بود!وگرنه دو سال بود الان ازدواج کرده بودم سر خونه زندگیمم الان بودم.اینو گفتم که بگم این مردای دکتر و چمیدونم وکیلو اینا به درد خودشون میخورن دکتر با دکتر وکیل با وکیل همون خودشون همو تحمل کنن