2777
2789

من دانش اموزم  مامانم برای سال جدید برام دفتر گرفته من برای خرید هرچی باشه ذوق دارم به خصوص دفتر خیلی خرید لوازم اتحریر دوست دارم هر وقت از جلوی درش رد میشم میرم داخل ویه نگاهی میندازم به ایشون هم گفتم ببدون پرسیدن نظر  من لطفا چیزی نگی ایشون بدون در جریان گذاشتنم رفته خریده حالا خواستم که پسشون بدن  حالا مامانم شروع به فحش دادن کرده ومیگه برای تو کوف -ت هم نباید گرفت

جانم فدای رهبرم 

خودت نمیتونی بری پس بدی؟

برو همون مغازه تعویض کن طرحی ک دوس داری بگیر

چون جنس فروخته شده رو پس نمیگرن معمولا

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینقدر در طول سال لوازم التحریر لازمت میشه که مجبوری دوباره بری خرید

فعلا توی این گرونی ها یه ذره با دل مامانت راه بیا

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

حق داری ، ولی خب مامانت هم گناه داره ، با کلی ذوق اینا رو گرفته واست . 

سلیقه من و مامانم زمین تا آسمونِ . ولی وقتی خودش چیزی برام بخره ، هیچ وقت تو ذوقش نمی‌زنم . خوشحال هم میشم به یادم بوده

عزیزم کمی دلخورشدن و بهت حق میدم ولی حالا مادرت خرید نباید اینجوری میگفتی فوقش تو سال تحصیلی تموم شد به سلیقه خودت خرید کن ..میدونم ذوق دای ولی حالا اتفاقی که پیش اومد نه خودت خیلی ناراحتی کن نه باعث ناراحتی مادرت شو

عزیزم کمی دلخورشدن و بهت حق میدم ولی حالا مادرت خرید نباید اینجوری میگفتی فوقش تو سال تحصیلی تموم شد ...

اخه میدونه که من لوازم اتحریر خیلی دوست دارم قبلش ازش پرسیدم کجا میری و گفتم برای من نگیر لطفا بیا با هم بریم هزینش هم کم نشده 600 شده

جانم فدای رهبرم 
اخه میدونه که من لوازم اتحریر خیلی دوست دارم قبلش ازش پرسیدم کجا میری و گفتم برای من نگیر لطفا بیا ب ...

حق داری خوب نپرسیدی چی شد یهو خرید ..حالا تو بگذر مادر دیگه لابد دید خوشش اومد از ذهنش رفت که تو چی گفتی اونم خرید