من دانش اموزم مامانم برای سال جدید برام دفتر گرفته من برای خرید هرچی باشه ذوق دارم به خصوص دفتر خیلی خرید لوازم اتحریر دوست دارم هر وقت از جلوی درش رد میشم میرم داخل ویه نگاهی میندازم به ایشون هم گفتم ببدون پرسیدن نظر من لطفا چیزی نگی ایشون بدون در جریان گذاشتنم رفته خریده حالا خواستم که پسشون بدن حالا مامانم شروع به فحش دادن کرده ومیگه برای تو کوف -ت هم نباید گرفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اینقدر در طول سال لوازم التحریر لازمت میشه که مجبوری دوباره بری خرید
فعلا توی این گرونی ها یه ذره با دل مامانت راه بیا
عَسى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.
عزیزم کمی دلخورشدن و بهت حق میدم ولی حالا مادرت خرید نباید اینجوری میگفتی فوقش تو سال تحصیلی تموم شد به سلیقه خودت خرید کن ..میدونم ذوق دای ولی حالا اتفاقی که پیش اومد نه خودت خیلی ناراحتی کن نه باعث ناراحتی مادرت شو