2777
2789

بچه های که امسال کنکور شرکت کردن ولی صرفا رشته های با سوابق تحصیلی می‌خوان بزنن کدوم گزینه رو باید انتخاب کنن.انتخاب پیام نور و غیر انتفاعی با آزمون و بعدش برن کلیه رشته های صرفا با سوابق رو انتخاب کنم یا نه گزینه کسانی که کنکور ندادن و می‌خوام صرفا با سوابق انتخاب کنن گیج شدیم نمی دونیم یعنی بریم پیام نور و غیرانتفاعی با آزمون بخریم یا اون یکی رو بزنیم

دعوت دوستیمو عزیزم قبول میکنی یه سوال داشتم 

عزیزم تو یه تایپیکی دیدم نوشتین ربطی به واکسن یه سالگی نداره تاریخ تولدبچه مهمه یه سوال داشتم
من پسرم تاریخ تولدش 21فروردیته واکسن 12ماهگی بچمو 5اردیبهشت زدم چون سرماخورده بود
واکسن 18ماهگیش 23 مهر زد بهداشت یعنی 21مهر 18ماهش پر شده و 23مهر واکسن زدن
حتی پرسیدم واکسن یکسالیش دوهفته دیرترزد 18ماهگیشم دوهفته دیرتربزنه گفتن نه اشکال نداره ولی خیلی استرس دارم نکنه بعدامشکل بوجود بیاد براش

دعوت دوستیمو عزیزم قبول میکنی یه سوال داشتم  عزیزم تو یه تایپیکی دیدم نوشتین ربطی به واکسن ...

نگران نباشین اصلا .روالش همینه پسر دوستم بخاطر سرماخوردگی وتب واکسنشو هفت هشت روز دیرتر زدن ولی واکسن هجده ماهگیشو فقط با یک روز تاخیر اونم بخاطر تعطیل رسمی زدن .سوالم پرسیدن از دکتر گفت نه درسته چون اززمان تولد حساب می کنن و واکسن اولی .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.