2777
2789
جواب مثبت ندید

آخه بدبختی لحظه ازدواج برات چ رویاهایی درست میکنم هر میشی خام میشه بعدش میگن من که گفتیم صفر هستم.الانم بشینی پا حرفهایش من ماهی آنقدر کار میکنم فقط من نمی‌دونم اون آنقدر کوش

همه چی خوب میشه تلاش کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا  اولا دیر داماد میشن دوما پولدارمیره‌پولدار‌میگیره درحد خودشون ن ما بیچاره ها  دو ...

یکی از دوستام و خوش شانسسسس

ببین خودش هیچ پسر از هرنظر بگی تکمیل 

اصلا فکرشو نمیکنی.

ببین اینو پاک میکنم. پسره ....  این قسمت پاک شد

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
آخه بدبختی لحظه ازدواج برات چ رویاهایی درست میکنم هر میشی خام میشه بعدش میگن من که گفتیم صفر هستم.ال ...

کاش بری سرکار

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
خاستگار واسه من اومده ۳۷ ساله شاگرد یه لوازم خانگی فروشی تا دوم دبیرستان خونده خونه و ماشین که هیچی ...

من باشم اول میزدمش بعد پرتش میکردم بیرون 

همه چی خوب میشه تلاش کن 

خب اون اومد تو چرا قبول کردی؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

آدم از بی شوهری بمیره بهتراز ازدواج با همچین گداگشنه هاییه .من یه شوهر بی پول خاکبرسر گرفنم مث سگ پشیمونم...همش وعده وعید میداد که زندگیمون ال میشه بل میشه هیچ پخی نشد خدا ازش نگذره آرزو مرگشو دارم

کاش بری سرکار

میرم ولی خیر سرم آمدم با شغل خوب ازدواج کنم افتادم اونور خره.گیر کردم خسته شدم از بس زندگی نکردم دایم زندگی سد حسرت و دعوا و وعده و قهر چس اقا

همه چی خوب میشه تلاش کن 
میرم ولی خیر سرم آمدم با شغل خوب ازدواج کنم افتادم اونور خره.گیر کردم خسته شدم از بس زندگی نکردم دای ...

من از تو داغونترم گلم

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم

اگه ارامش نباشه پول بدرد نمیخوره..من شبو روزم گریس از دس ی شوهربی خدا کافر بی رحم ظالم ...ی جای سالم تونم نمونده ..از صب تا حالا هیچی نخوردم  خواستم کمی ظهر چیزی بخورم ازم گرفتش خودش خورد کلی هم کتکم زد الانم خودش شامشو با اشتها خورد خوابید من هیچی ..نمیدونم خدا کجاس اصلا هست این ظلمارو ببینه 

اگه ارامش نباشه پول بدرد نمیخوره..من شبو روزم گریس از دس ی شوهربی خدا کافر بی رحم ظالم ...ی جای سالم ...

زهرمار بخوره الهی.چرا هیچی نخوردی برو یخچال و خالی کن.اون که دلش نسوخته برات فردا چیزیت شه