2777
2789

من یکی از گوشامو تو یه سانحه از دست دادم ، درواقع فقط با یک گوشم میشنوم ، میخواستم بدونم اگه بخوام مترجمی بخونم ، اعضای هئیت امنا یا کلا مسئولا با دونستن شرایطم مخالفت میکنن و اجازه نمیدن ؟

طب کار یا همون معاینات پزشکی داره ؟ 

کمکم کنید لطفا جواب بدید 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

من زبان نخوندم ولی رشته ی زبان طب کار نداره.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من خیلی ساله درسم تموم شده ولی نداشتیم چنین چیزی

کسی بوده با همچین شرایطی بینتون ؟

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
گمون نکنم البته یکی از سال بالایی هامون ویلچری بود

آهان ، تموم روند تحصیلش مثل آدمای عادی بود ؟ محدودیتی نداشت ؟  برای مترجمی شفاهی چی؟