دخترک_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 3322 عنوان ماشین دندهای یا اتومات؟ 150 بازدید | 6 پست کدوم بنظرتون؟ سخت نیست با اتومات رفتن؟کلاج نداره ادم گیج نمیشه؟ اگر رفتین میشه فرقاشو بگید جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃 1402/06/04 | 21:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزبنفش_سه_بار_ترکیده عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 7302 اتومات که خیلی راحت ترهولی لذت دنده یچی دیگس رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
about_hasti عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 38095 من قبلا با اتومات مشکل داشتم الان اتومات رو ترجیح میدمرانندگیش خیلی راحتتره وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
دخترک_زمستونی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 3322 اتومات که خیلی راحت تره ولی لذت دنده یچی دیگس بنظر من عجیب میادخب چجوری ترمز کنی یعنی خالی فقط ترمز میکنی؟ عجیبه😂 جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
رزبنفش_سه_بار_ترکیده عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 7302 بنظر من عجیب میاد خب چجوری ترمز کنی یعنی خالی فقط ترمز میکنی؟ عجیبه😂 اره دیگهفقط ترمزه و گاز رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
wentworthmille_usa عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 179 خیلی واست ناراحتم من زمان تولدم مادرموازدست دادم وتو۲سالگیم پدرمووخیلی سختی کشیدم اماباخوندن زندگیت خیلی ناراحت شدم امان ازروزی که شیطان تونفس آدم رخنه بکنه وانسانوبه بندبکشونه میشه بگی الان حال وروزت چطوره مادرت هنوزهم همون آدم سابقه؟