2777
2789

بزنم از در حیاط وارد شدیم پسر و عروسش رو دیدم فرار کردن تو اتاق در بستن

وارد خونه شدیم بچه هاش بازی میکردن ما به رو خودمون نیاوردیم چیزی دیدیم میز نهار تو آشپزخونه نیمه خورده مونده بود گفتم مزاحم شدیم نهار میخوردین عمه م گفت نه بچه ها بیرون بودن دیر رسیدن ما سی و پنج دقیقه نشستیم مدام بچه هاش مامان مامان صدا میزدن اونا نیامدن بیرون به مادر خواهرم اشاره کردم بریم پاشدیم عمه م ناراحت شد چیزی نخوردین بمونید مامانم به میز اشاره کرد گفت ممنون بریم بچه ها راحت باشن

ما واقعا با اونا یا هرکی تو فامیل مشکل نداریم از اونایی هستیم که اهل رفت و امد و برو بیا فراوانیم دلیل حبس پسر عمه م و زنش نفهمیدم

خیلی ناراحت شدیم امدیم خونه پسرم عمه م زنگ زد عذر خواهی کرد ببخشید ما داشتیم اماده میشدیم بیایم بیرون 

اطلاع داده بودین که میرین خونشون ؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

کار شما اشتباه بود ک سر زده رفتید

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاع داده بودین که میرین خونشون ؟

مگه کسی ک مریضه باید اطلاع داد آدم میره سر میزنه بهشون... میوه ای چیزی می‌بره میره عیادتشون

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
مگه کسی ک مریضه باید اطلاع داد آدم میره سر میزنه بهشون... میوه ای چیزی می‌بره میره عیادتشون

بازم باید بهشون اطلاع بدید ممکنه اون مریض خواب باشه یا مهمون دیگه داشته باشه و..

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

سر نهار تصمیم گرفتیم خواهرم زنگ زد ببینه دکتری جایی نمیرن؟

اطلاع دادیم

پس کلا زیاد خونشون نرید

اره باید زنگ زد مخصوصا خونه ای که مریض داره، طرف به مریض برسه یا خون زندگی!! 

ادمی ک مریضه از همه توقع داره ک بیان عیادتش وقتی کسی مریضه اطرافیان میدونن ک مردم میان عیادتش باید آماده باشه حالا این بنده خدا هم زنگ زده.... 

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w