2777
2789
اره فک میکنم همینطوره.البته اسنپ ام پیک داره یه ساعتایی ارزون و یه ساعتهایی گرون میشه

شما چند ساعت کار می‌کنید درآمدتون چقدره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند ساعت کار می‌کنید درآمدتون چقدره

موقت برام.انشاالله تا سال بعد که وکیل بشم....

دیگه  ساعتی حدوداخالص ۵۰هزار تا۸۰هزار

البته خالص یعنی ۱۵درصداسنپ ازش کم بشه

و..

۸ساعت کار کنید درآمدخالص حدودی بگم حداقل ۴۰۰ و اگه خوب باشه حدودای ۷۰۰

البته روزی آدما هم متفاوت هست.هرکس یه روزی داره

موقت برام.انشاالله تا سال بعد که وکیل بشم.... دیگه  ساعتی حدوداخالص ۵۰هزار تا۸۰هزار البته خال ...

آهان خوبه 

پر روزی باشین

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
همیشه امنیت سفرتون رو برای خواهر پدریا مادر یا هرآشنایی بفرستید . ببینید توی هرکاری یه درصد ادم مشک ...

من امروزبا اسنپ رفتم یه شهر دیگه منتها تو کل راه راننده داشت فرار از زندان میدید و دوبارم داشت تصادف میکرد

من امروزبا اسنپ رفتم یه شهر دیگه منتها تو کل راه راننده داشت فرار از زندان میدید و دوبارم داشت تصادف ...

چیز مهمی نیست 

حالا یکی مثل خودت به پستت خورده

تا بدونی که باید یکمی آرومتر رانندگی کنی

تهران کدوم تایمش اسنپ ارزون‌تر میفته؟😁😁

ببینید به ساعت ترافیک به بارندگی به ساعت کار به اینکه مقصد کدوم سمت باشه  به روز و تایم و....بستگی داره

مثلا صبح قیمتها بالا که مردم میرن سرکار و مدرسه بعد یواش یواش میاد پایین بعداز ظهر فک میکنم دوباره افزایش و تایم ترافیک اخرشب ارزون.البته مثلا شب جمعه قیمت معمولا بخاطر مهمونی و...بالا میره

خیلی چیزا هستن که تاثیر میذاره