یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون اولین کوردها توی تره بار کار پیدا کردن اقوام رو هم اوردن
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ینی اگه مثلا یه ترک بره تو کار تره بار موفق نیست فقط کردها موفقن تو این کار؟
نه منظورم اینه میبینن همشهریشون رفته دیگه ازتجربه ی اون استفاده میکنن حالا بخوان برن یکاری از صفر شروع کنن ممکنه بتونن یا نتونن بخاطر همین اون کار بی دردسرترو شروع میکنن
سوپرمارکتی ها هم همه ترکن،تو هر سوپری بری یه حسن و یه اکبر میبینی😄 نمیدونم چرا،فکر کنم با هم آشنا هستن تو محله قبلیمون یه سوپرمارکت بود همه پسرعموها و برادراش تو محله سوپری داشتن خیلی جالب بود
زمان های قدیم ک کارکم بود طرف از ی شهر کوچک ک میومد تهران میرفت جایی ک ی همشهری باشه و بتونه با همزبونش کار کنه کم کم فامیلاشو میبرد پیش خودش و اینجوری شد کرد ها تره بار انتخاب کردن واس کاسبی ک واقعا شغل سخت با ساعت کاری زیاد بدون بیمه بدون استراحت و توهین تهرانی های عزیز ب کرد هاست🥲