2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد مدفوع نوزاد دارم

770 بازدید | 18 پست

سلام خانوما ببخشید من خیلی معذرت میخوام ولی در مورد مدفوع نوزادم یه سوال دارم..دختر من ۴۶ روزشه و رفلاکس داره و دارو میخوره،  اس امپرازول و دمتیدون... الان دو روزم هست بهش شیر خشک ببلاک ای آر میدم.شیر خودمم میخوره اونو فقط شبا میدم.. امروز مدفوعش خمیری شده بود..همیشه شل تر بود.. ولی  رنگش همون زرد بود‌.نگرانم یعنی مشکلی داره بچم؟؟؟ اینم بگم گریه یا بی بی قراری بیش از حد نداره..فقط موقع مدفوع کردن زور میزنه که همیشه اینجور بود..ممنون میشم راهنمایی کنید و ببخشید اگه سوالش یه کم چندشه..معذرت میخوام

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

یبوست نداشته باشه بچم راستش منم پسرم الان سه ماهش تازه تموم شده ماهم رفلکس داشت فقطم شیرخشک میخوره . اگه شیرخودتو بهش میدی چیزهای آبگی بخور تا مدفوعش سفت نشه . امکان داره شیرخشکشم بهش نسازه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

یبوست نداشته باشه بچم راستش منم پسرم الان سه ماهش تازه تموم شده ماهم رفلکس داشت فقطم شیرخشک میخوره . ...

نمیدونم یعنی یبوسته؟؟ خودم خیلی چیزای ابکی میخورم.. اصلا تا امروز مشکلی نداشت مدفوعش حتی خیلیم شل بود من میترسیدم اسهال باشه.. ولی امروز خمیری شده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یعنی یبوسته؟؟ خودم خیلی چیزای ابکی میخورم.. اصلا تا امروز مشکلی نداشت مدفوعش حتی خیلیم شل بو ...

نوزاد هرروز یه شکلین من هر هفته انقدر زنگ میزنم به دکترش دیونه شدن از دستم یه بار ابگی مدفوعوشون یه بارسفته یه حالت تهوه دارن. اگه فرداهم همین جوری بود با دکتر تماس بگیر یه سوالی به پرس نوزاد نمیشه سرخود کاری کرد 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

بچه منم همینطوری شد خودمم تعجب کردم، تحقیق کردم فهمیدم بخاطر غلیظ کننده ای که توشه مدفوع اینجوری میش ...

پس که اینطور...مرسی عزیزم

شیر خشک رو به تجویز پزشک میدین آیا ؟ 

بله..دکترش گف شبی یه بار بده..منم ۶۰ تا بهش میدم..هرچند بر اساس هفته اش باید ۹۰ تا بدم ولی میترسم زیاد باشه