2777
2789
عنوان

کانال پوشاک زدم

75 بازدید | 9 پست

بیشترش هم خارجیه

خوشحال میشم بیاین کارامونو ببینین

سلام سلام 🤗  
اینجا شیک‌ترین و با کیفیت ترین لباس های استایل روزمره و مهمونی و باشگاه و.... از برندهای مختلف خارجی و ایرانی براتون میارم ...🌹

ارسال به سراسر کشور 📬

https://eitaa.com/shailyRoz

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خوشی

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
https://eitaa.com/shailyRoz

سلام

🔴 این طوری تاپیک بزنین:

دسته بندی ⬅️ فروشگاه های نی نی سایت

تالار ⬅️ پوشاک

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام 🔴 این طوری تاپیک بزنین: دسته بندی ⬅️ فروشگاه های نی نی سایت تالار ⬅️ پوشاک

ببخشید من یه سوال دارم

خود نینیسایت شما رو انتخاب کرده به عنوان راهنما؟

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
ببخشید من یه سوال دارم خود نینیسایت شما رو انتخاب کرده به عنوان راهنما؟

سلام

من کاربر عادی هستم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام من کاربر عادی هستم.

اها 

ینی خودتون دوس داشتید تایپک های اموزشی بزنین

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
اها  ینی خودتون دوس داشتید تایپک های اموزشی بزنین

آره