2777
2789
عنوان

بچه ی دو سال و نیمم

76 بازدید | 4 پست

برداشته ذرت مکزیکی ک از دیشب مونده بود بیرون رو خورده چیکار کنم چی بدم بهششش ؟ 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

روی کابینت بود رفته بالش اورده گذاشته زیر پاش برداشته 

اندازه سه قاشق غذاخوری از اونو خرده 

میخواستم بریزمش دور تز دیشب بیرون مونده بودددد 

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 
چیزی نمیشه بابا فک نکنم خراب شده باشه ولی دیگ حواستوبیشترجمع کن بهش شیربده بخوره

اخه فک کن کلی پنیر و سس داشت  🤦🏻‍♀️ فقط یه لحظه چشم منو دور میبینه میره سراغ کاری ک بهش اجازه نمیدم انجام بده

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازفروشگاه کوروش شیرخریدم یه هفتم تاریخ داشت اوردم خونه بچم گفتص شیرمیخام یه لیوان پردادم خوردگفت یه لیوان دیگم میخام گفتم بزاریه لیوانم مامانی بخوره بعدبهت میدم یه قلپ خوردم وااااای خراب شده بودشیری ک تازه ازفروشگاه اورده بودم بچمم خداروشکرچیزیش نشدسه سالشه