2777
2789
عنوان

کربلام اگه خدا بخواد قطعی شده

249 بازدید | 33 پست

اگه خدا بخواد به زودی راهی کربلا هستم 

نذر کرده بودم اگه کربلا قسمتم شد سلام و حاجات شما عزیزان رو به حضرت برسونم

اگه دوست داشتین اسم خودتون یا حالا اسم مستعار رو یا حاجتتون (هر طور که خودتون راحتید) بگیدمن فردا تاپیک رو قفل میکنم و از پیام هاتون اسکرین شات میگیرم و در طول پیاده روی یا بین الحرمین یادتون میکنم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسل 

دعا کن منم بیام زیارت امام حسین:( 

دعا کن به راه راست هدایت شم 

سفرت بی خطر 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

عزیزم ازطرف من به آقا سلام برسون بگو این بنده رو سیاه ازت شفاء عزیزشو میخواد و تن سالم همه واینکه تو دلیش به موقع بدنیا بیادو سالم صالح باشه ممنونم حاجت رواباشید

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)

برای فریبا 

دعا کن مادر شه❤ اگه خیر و صلاحشه 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

اسمم فاطمه. التماس دعا برای حفظ آبروم و گرفتن همه حق و حقوقم به لطف خدا و اینکه آرامش به زندگیم برگرده.

لطفا منو یادت بمونه 🥲 خیلی نیاز دارم به دعای خیرت و معجزه ای که منتظرشم. به امام حسین بگو میدونه کیا اذیتم کردن و زندگیمو جهنم کردن  خودش جوابشونو بده به لطف خدا😔

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

میشه دعا کنی واسه امان زمان. و اینکه وام مون جور بشه. خونه بخریم. و ازدواج بدون دعوا جنگ داشته باشم دلموت خوش خوشبخت بشیم همه چی درست بشه 

انشالله خدا تو رو به تمام ارزوهات برسونه 😢

پیشاپیش زیارتتون قبول    عاقبتت به خیر   برای شفای برادرم ..

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا