2777
2789

هیچوقت نتونستم به مامانم مشکلم رو بگم یا اهمیت نمیده یا میگه تقصیر خودته یا میگه خب چیکار کنم؟؟

هیچوقت راهنماییم نکرد هیچجا هیچوقت هیچ جا پشتم نبود همیشه احساس کردم تنها ام همیشه با عقل بچه گیم جلو رفتم و ضربه خوردم بخاطرش...

بعضی دوستام تا تقی ب توقی میخوره ب مامانشون میگن مشکلشونو حل میکنه یا نهایتا راهنمایی ای چیزی 

استرس نمیکشن انقدر 

انقدر استرس میکشم ک خدا میدونه احساس میکنم هیچ کس پشتم نیست ک از من دفاع کنه که اگ تو مدرسه یکی مامانشو می اورد منم ب مامانم بگم بیاد و حقمو بگیره... کاش لااقل میتونستم ازش راهنمایی بگیرم هیچوقت نتونست راهنماییم کنه چون بلد نبود انگار هیچی بلد نیست هیچی از زندگی نمیدونه انگار زندگی نکرده چون ی فرد ضعیفه که هر بلایی سرش بیارن صداش در نمیاد 

کاش اگ  ضعیفید نمیتونید حق خودتونم بگیرید تو زندگی

بچه نیارید ک انقد پشتش خالی باشه همه جا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جز خدا که پناهی نیست اینایی که دورشونم شلوغهذبعضیی اوقات کسی رو ندارن انگار من که دلم به خدا گرمه

عزیزم چندسالتونه شما؟تا این سن الآنتون کجای زندگیتون دیدید خدا حق کسیو بگیره؟ من تاحالا ندیدم اکثرا ندیدن

خب طبق ریاضیات این حرف شمارو نقض میکنه 

میدونم الان میاید ی مثال میزنید میگید فلانی بقیه رو ۳۰ سال پیش کلی اذیت کرد بعد ۳۰ سال تصادف کرد و تصادف الانو ب اذیت ۳۰ سال قبلش ربط بدید اما حقیقت تلخه مثل زهرمار

جز خدا که پناهی نیست اینایی که دورشونم شلوغهذبعضیی اوقات کسی رو ندارن انگار من که دلم به خدا گرمه

منم دورم شلوغه ولی تنهام وقتی یه مشکلی برام پیش میاید خودمو تنهاترین ادم روی زمین میبینم 

اینا همه  مقابله دفاعی ذهنه ادما خودشونو گول میزنن تا ارامش پیدا کنن چون حس میکنن اگ واقعا خدا ...

نه تو قران اومده جز خدا پناهی نیست اگه قرار باشه طبق علم پیش بری بهت می گه تو از نسل بوزینه هایی تو قبول داری اینو؟ شاید علم صد سال دیگ اینو نقض کنه علم اصلا جنبه روحانی و معنوی ارامش روحی و این چیزا رو قبول نداره  ولی هست