2777
2789

کدوم یک از این زن و شوهر اشتباه رفتار کردن و مقصربودن 

برادر شوهرم (اسمشومیزارم علی) شمال زندگی می کنه 

مام (منو، مادر شوهرم و خواهر شوهر هام و برادر شوهرای دیگه م) یک ساعت و نیم باشون فاصله داریم 

روز پنجشنبه همه مارو دعوت کرده بودن برای شام کنار دریا و رفتیم

یکی دو ساعتی مردا تو دریا شنا میکردن وبچه ها آب بازی مهناز (همسر علی) هم رفته بود تو آب و با بچه ها و شوهرش آب بازی میکردن 

و کلا خیس آب شده بودو رفت پشت ماشین لباساشو کامل عوض کنه ک شوهرش اولش هی مگفت برو تو ماشین عوض کن، این چ کاریه، لخت کردی خودتو و... و... (خودشم براش پتو گرفته بود ک بقیه نبینن) 

مهناز چیزی نگفت 

بعد علی گفت لباساتو ببر تو دریا آب بکش ک گلاش بره 

مهنازم گفت ن تو خونه میشورم 

بعد دوباره علی گفت ببر بشور مهنازم گفت باشه بعدن

بعد علی بش گفت شالتو سر کن، شکمتم بپوشون معلومه، و هی غر میزد (فکر کنم فشش میداد) 

مهنازم یهو گفت چیه دوباره جوگیر شدی؟ من ک تو خونه گفته بودم بت میرم تو آب و لباس میارم عوض میکنم

اینجا

چشمت ب دو نفر افتادجوگیر شدی

و علی رفت او نورتر مهنازم کیفش و برداشت و رفت پیشش و کمی بعد علی اومد گفت مهناز میگه منو ببر خونه 

و برادر شوهر بزرگم و خانمش رفتن پیش مهناز و بعد با هم اومدن و مهناز گفت امشبو ب احترام شما میگذرونم ولی اگه عاقل باشم آخرین باره ک با علی جای میرم یا مهمونی میدم 

الان راست‌ش خیلی تو فکرشون میرم و از نظرم یکیشون 99درصد مقصره 

دوست دارم ببینم شمام هم نظر منین 

از نظر تون کدوم مقصر بود و چرا و جای طرف مقابل ش بودین چ کار می کردین 

(دوستان ببخشید تاپیک وباز تکرار کردم تاپیک قبل یادم رفت ی توضیحاتی و بدم بعضی کاربرا گفتن چیز مهمی بوده باید میگفتی. الان اضافه کردم) 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولمون کن دوتاشون دیونن

😅😂😂

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

من اصلا جلو کسی با شوهرم بحث نمیکنم اونجا میگم چشم 

دعواها و غر زدنارو میزارم واسه خونه 

که حرمت زن و شوهریمون پیش بقیه نشکنه 

تازگیا شوهرمم در حال تغییر کردنه و جلو بقیه چیزی نمیگه

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا🖤🌿

۵۰ -۵۰مقصرن

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

تجربه به من نشون داده هرکی میگه اصلا آدم فلانجوری نیستم  خیلی هم اونجوریه

نخواه که باور کنم از صبح محض کنجکاوی ۳ ۴ تا تاپیک راجع به برادرشوهر و جاریت زدی😐

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

کار مهناز اشتباه بوده لوس انجلس ک نیمدی بخوای نمایان کنی.  عقده کندل تو اب رفتن داری  خونه خریدی یا داری یه. دومترشو استخر کن عقده هات خالی شه.   

شوهرشم حق داشت.  هرکی ببینه میگه ج.  ‌‌.. نده گرفته 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

این یک برش از زندگی چند ساله هست. نمیشه بگی 99 ولی هردو نقش دارن. ولی یک چیزی بگم، بهش فکر نکن، گاهی زندگی جوری می چرخه که آدم و می گزاره تو موقعیت کسی که فکر می کردی 99 درصد مقصره. یک مهمونی با حاشیه داشتن تمام. امیدوارم بتونن با هم توافق برسن

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

به نظرم علی بیشتر مقصره چون غرغر الکی زیاد داشته مهناز هم کلا اعصاب مصابش تعطیله اونم مقصر بوده علی ۵۹ و مهناز ۴۱ درصد مقصر بودن

تا تحلیلات بعدی به درود🤣

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"
۵۹ و۴۱  چه دقیق درصد زدی😂😂😂

خخخ چیکار کنم آبجی خودتم دااااا😜😂😂