2777
2789
موهام جلوش خیلییییی کم پشت شده چیکار کنم‌ 

سلام عزیزم موهاتو به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان توی کش نبر و نکش اصطلاحا دم اسبی نبند 

از کش های لیفت استفاده نکن

و حتما موهاتو با برس چوبی شونه کن برس فلزی باعث ریزش میشه

ببین اول یه شامپوی تقویت کننده مو بگیر بخوام برند بهت پیشنهاد کنم فولیکا یا استم سل یا الی ژن خوبن و داروخونه ها دارن 

موهاتو هرروز نشور دو روز یه بار بشور اگه کف سرت چربه و مجبوری بری حمام مشکل موهات رو حل کن اما هرروز موهات رو نشور 

قبل از دوش گرفتن همون قسمتی که موهات کم پشت شده رو با روغن سیاه دانه و رزماری ماساژ بده و گرم نگه دار(مثلا پلسیتگ بپیچ یا روسری بپوش) بعد از یک الی دوساعت برو حمام و دوش بگیر 

فعلا اینا رو داشته باش جواب بقیه رو بدم یه چیز خیلی بهتر میگم انجام بدی قطعا نتیجه میگیری تاپیک بعدی بت میگم🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ،تعریف کرم جی و خیلی شنیدم حتما میخرم امتحان میکنم

من خودم از ترکیب حنا هم جواب خوبی گرفتم

حتما از حنای رنگ دار استفاده کن رنگ نمیگیره نگران نباش 

من خودم یه مقدار فوم روشن کننده هم داخل ترکیب حنا میریختم خیلی خوب بود

کف سر چرب، ساقه خشک😑

سلام عزیزم دلیل کف سر چرب تحریک زیاد مو یا عدم پاکسازی کف سر هست

قدم اول پرهیز از یه سری کارا هست

به هیچ وجه موهاتو هرروز نشور اگه موهات چربه دلیلش چیز دیگس وقتی موهاتو زیاد میشوری چربی سرت بیشتر تحریک میشه

اصلا زیاد تو موهات دست نکش بازی نکن باهاشون

حتما از برس چوبی استفاده کن

اگر چربی کف سرت خارش هم داره شامپوت رو حتما عوض کن 

و دوتا سوال : زیاد شال یا مقنعه میپوشی ؟ موهات شوره و موخوره هم داره ؟شدتشون چقدره؟

جواب بقیه رو بدم بهت میگم روش پاکسازی کف سرت چیه و برای خشکی ساقه موهات چیکار کنی و چه شامپو و ماسکی واست مناسبه 🩷

ضدافتاب پودری مدیسان چطوره ؟؟ واسه پوست چرب و جوشدار ،میخوام پوشانندگی هم داشته باشه 

سلام عزیزم از این برند استفاده نکردم اما پیشنهاد من و تجربه من اینه که از یه ضدافتاب سبک بی رنگ استفاده کنید و بعد روش به سی‌سی کرم استفاده کنید

ببینید مقدار لازم صدافتاب برای پوست دو بند انگشته و کمتر از اون انگار هیچی نزدید و تاثیری نداره

خب قاعدتا اگر تو این حجم از ضدافتاب رنگی استفاده کنید فوق العاده سنگینه و چربه و میماسه 

از ضدافتاب فلوئید سر نارنجی مای یا فلوئید درماتیپیک مخصوص پوست چرب یا ضدافتاب سیسپریا استفاده کنید و برای پوشانندگی پوست چرب که سبک هم باشه سی‌سی کرم فارماسی

ضدافتاب رو از داروخونه و سی‌سی کرم رو از فروشگاه لوازم آرایشی تهیه کنید🩷

سلام عزیزم صورتم کک و مک داره پوستمم چون رژیم بودم شل شده درمانش چیه؟ 

سلام عزیزم کک و مک درمان قطعی نداره راستش اماااا اگر خوش شانس باشید یکی لیزرشون یکی هم با پلکسر کردنشون درمان میشن

راه دیگه هم استفاده از سرم ویتامین سی هست(لطفا از بیوآکوا و برند های چینی استفاده نکنید خوب نیستن و جواب عکس میگیرید) پیشنهاد من سرم ویتامین سی گارنیر هست و بین ایرانی ها هم ضدلک سیسپریا و یا ضدلک اسکین وان

راستی حین استفاده از ضدلک و ویتامین سی ضدافتاب زدن چه تو خونه باشید چه بیرون فراموش نشه 

برای شل شدن پوستتون بعد از لاغری سه تا کار میگم حتما انجام بدید تو بدترین حالت هم باشید ۵۰٪ بهبود دارید

اول از قرص مکمل کلاژن استفاده کنید و پیشنهاد من قطعا کلاژن مای ویتامینز هست خارجیه از پیج و سایت معتبر بخریدش 

آبرسانی کنید زیاد و از کرم سفت کننده درمالیفت استفاده کنید خیلی خوبه 

و حتما از رتینول استفاده کنید رتینول نیم درصد اوردینری 

اگر بودجتون نمیخوره به سرم اوردینری بین ایرانی ها کرم رتینول اسکین وان تهیه کنید 

مطمئن باشید خوب جواب میگیرید 🩷

سلام عزیزم.از قبل عید مریض شدم اضطراب شدید داشتم از اون موقع پوستمم خراب شد قبلش عالی بود ارثی نیس. ...

اگر مریض بودید احتمالا یهویی وزن کم کردید و بیماری کلا باعث این اتفاقا میشه 

اول لطفا شکر و قند و آبمیوه غیرطبیعی و نوشابه رو حذف کنید 

دوم اینکه حتما ویتامین سی استفاده کنید یا قرصش یا غذاهایی که ویتامین سی دارن 

مرحله بعد حتما از مکمل استفاده کنید مولتی ویتامین+امگا۳+ویتامینE 

دو روز در هفته امگا۳ بعد ناهار یا شام و دوروز در هفته ویتامینE بعد ناهار یا شام

مولتی ویتامین هرروز صبح 

قبل و بعد هیچ مکملی هم تا یک ساعت چایی یا قهوه نخورید

آبرسانی زیاد کنید آبرسان سیمپل خیلی خوبه مثلا و کرم سفت کننده درمالیفت و کرم رتینول اسکین وان داروخونه داره اوناهم خیلی خیلی موثره 

قبل خواب هرشب یه قاشق جوانه گندم توی شیر یا آب حل کنید بخورید

اینکارا رو انجام بدید بعد از دو سه هفته نتیجه فوق العادشو میبینید🩷

خارش و شوره ندارم اصلا، موخوره هم ندارم چون مرتب کوتاه میکنم الانم تا شونم نمیرسه حتی قدش

اگر سرعت رشد پایینه یه خاطر چربی سر هست 

پوست صورت و بدن هم چربه عزیزم ؟

برای پاکسازی کف سرت در ماه دوبار اینکارو انجام بده 

دوقاشق قاشق ابلیمو + نمک دریا+ روغن درخت چای یک قاشق فقطططط کف سرتو ماساژ بده باهاش و بعد نیم ساعت برو حمام و با شامپو شور 

فقط ساقه موهاتو هم با روغن نارگیل نیم ساعت تا یک ساعت ماساژ بده و برو دوش بگیر

روغن موی پنتن، گلیس، نئودرم(به ترتیب قیمت و بودجه از زیاد به کم هستن هرکدوم مایلی تهیه کن) بعد از حمام استفاده کنید و اگر نرم کننده مو یا تافت و ژل استفاده میکنی مصرفش رو کم کن

قرص امگا۳ هم دو سه روز درهفته بعد غذا استفاده کن خیلی خوبه

راستی اگر ویتامین دی بدنت پایینه یا هورمونات بهم ریخته یکی از دلایل مشکلت همینه