2777
2789

سلام 

اول داستان خودمو بگذارند کوچیک خانواده،شاغل ،سی ساله،وضعیت مالی مناسب ،دوتا بچه ی بزرگ تر یعنی خواهر وبرادر ازدواج کردند،یه مدت کوتاه نامزد داشتم که به علت اینکه مشکل اخلاقی داشت بهم زدیم،خانواده ی سرشناس واسم ورسم داری هستیم،فوق لیسانس هستم از نظر ظاهری هم زیبا،خواستگار زیاد داشتم ولی سر جریان نامزدی قبلیم که خیلی اذیت شدم ،یه مقدار حساس هستم طوری که گاهی فکر میکنم وسواس فکری گرفتم

یه خواستگار دارم فوق لیسانس شغل آزاد از نظر مالی متوسط،ظاهر عادی ،قیافه ی نامزد قبلیم 

بهتر بود البته،خیلی عاشق،که اونم نامزد داشته قبلا ونامزدش رو در حال خیانت مچشو گرفته،البته مشکل من با همین بخش از موضوعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدش از فامیلاشون بوده،خیلی براش هزینه میکرده،از خودش میزده برای اون،داستان خیانتشو چند مدل مختلف برام تعریف کرده،یه بار گفت رفتیم آزمایش دختر نبود ولی من برای اینکه نندازن گردن خودم پول دادم برگه براش نوشتن پرده ارتجاعی داره،یه بار گفت با دوست صمیمی خودم تو خیابون دیدم دستشون دور گردن هم بوده،یه بار گفت مطمئن هستم رابطه‌  ی جن سی داشتن یه بار گفت حدس می‌زنم داشتن ،با همه ی اینا نوبت محضر گرفته بوده که میزنه عموش فوت میکنه وبهم میزنن

خلاصه....

اول دوم سوم مقایسه با نامزد قبلی در هرحال ممنوع بعد چرا با نامزد داشتن او مشکل داری متوجه نشدم ...

باهاش حرف زدیم به صورت البته چت کردن بیشتر،ولی مشکلم اینه چند مدل بهم خوردن نامزدی قبلیمو بیان کرده

باهاش حرف زدیم به صورت البته چت کردن بیشتر،ولی مشکلم اینه چند مدل بهم خوردن نامزدی قبلیمو بیان کرده

در مورد مسائل زناشویی خیلی اطلاعات داره،مساله اینه که به من گفت اون نامزد من بوده ومحرمم،از من سواستفاده کرده می‌رفته با بقیه،نامزدیمون هم که بهم خورده ماشینشو طلاهاشو همه رو داده دختره

چرا موضوع اونو‌ برات تعریف کرد؟ خودت پرسیدی؟

خودش یه بار میخواست به اصطلاح گذشته شو بگه،البته اوایل همش صحبت ش این بود که زن ومرد که باهم ازدواج می‌کنند باید به هم تعهد داشته باشند،بعدش میخواست جوانمردی شو بگه که با وجود خیانتش ماشین وکلی طلا رو ازش نگرفتم

نامزدش از فامیلاشون بوده،خیلی براش هزینه میکرده،از خودش میزده برای اون،داستان خیانتشو چند مدل مختلف ...

دلایل ضد و نقیضش و اینکه هر بار ی چیزی میگه نشون میده داره دروغ میگه 

شما هم معلومه عاقلی 

حیفه شماست بهم بزن