2777
2789

سلام

ممنونم که اومدین

داره پاییز میاد من از حالا نگران اب میوه دادنای تو مریضی ام

لطفا اگر از آب مرکبات گیریتون راضی هستین مارک و مدلشو بگید،در حد دو تومن می تونم هزینه کنم

مچ دستم داغونه به خاطر کورتنایی که می خورم،حتی نمی تونم روی میوه فشار بیارم باید یه چیزی باشه راحت اب بگیره

برو دی جی کالا سرچ کن و نظرات رو بخون خیلی کمکت میکنه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

کورتن مگه رو توانایی و زورم تاثیر داره؟ مگه فقط چاق کننده و جوش اینا عوارضش نبود 

...What the fu                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کورتن مگه رو توانایی و زورم تاثیر داره؟ مگه فقط چاق کننده و جوش اینا عوارضش نبود 

من مفاصلم درگیر بیماریه،نه جوش زدم و نه چاق شدم،دیگه نمی دونم چه عوارضی داره

من پارسال خزر دارم ضمن اینکه زیاد قیمتش بالا نیست شوهرم پار چ پارچ باهاش آب پرتقال میگیره آخ نمیگه&n ...

فقط یه مدل داره پارس خزر؟

لازم نیست زیاد روش زور بیاری به میوه؟

من مفاصلم درگیر بیماریه،نه جوش زدم و نه چاق شدم،دیگه نمی دونم چه عوارضی داره

اها فهمیدم ,واس شما فرق داره ایشالله خوب میشی 

...What the fu                                                      
فقط یه مدل داره پارس خزر؟ لازم نیست زیاد روش زور بیاری به میوه؟

اون‌موقع که من خریدم دو سه مدل داشت برو نمایندگی هاش راهنمایی ت میکنن کارایی هاش رو میگن ،یه فشار ریزی باید بدی بالخره همینجوری که آب نمیگیره 

الان که فکر می کنم می بینم انفاقا خیای هم پوستمو خشک‌کرده و جوش نزدم این چند وقت،از من پردنیزولونه ...

منم از همون قرص میخورم 😐😑البته 5هست واس من 

...What the fu                                                      
اگه دوست داشتی بگو چه مدت و چرا می خوری من ارتریت روماتویید شوگرن دارم،تازه سه ماهه فهمیدم شروع کرد ...

فکر کنم یه ماهو گذشت تازه یکم کمش کردم واس من بخاطر  پریکاردیال داده بود نمیدونم تاثیر داشت یا ن ولی عوارض قرص بیشتر بود روزی چند تا میخوری؟ 

...What the fu                                                      
فکر کنم یه ماهو گذشت تازه یکم کمش کردم واس من بخاطر  پریکاردیال داده بود نمیدونم تاثیر داشت یا ...

من نتونستم بیشتر از روزی یکی بخورم معدم داشت سوراخ می شد فعلا گفت روزی یکی رو بخور تا کم کم بیشترش کنیم فکر کنم تا روزی بیست میلی گرم باید بخورم

از منم هیچ تاثیر مثبتی تا حالا نزاشته