2777
2789
عنوان

رانندگی

106 بازدید | 12 پست

امروز دو، سه هفتس خودم تنهایی رانندگی میکنم بعد یه مسیر مثلا نیم یاعته رویادم رفت ترمزدستی رو بکشم همونطوراومدم وقتی اومدم نگهداشتم دیدم ترمزدستی نمیگیره اونقدراسترس گرفتم پارکش کردم تویه مسیر بدون شیب دار ولی استرس دارم 

بنظرتون خراب شد؟ 

لطفا دعاکنیدبه خواستم برسم 🥺

خیلی به ماشین فشارمیاد

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂یاد خودم افتادم ، من ماشین میروندم بعد وسط راه بابام دستیو میداد پایین و چپ چپ نگام میکرد😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست

بایدفعه هیچی نمیشه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
😂😂😂یاد خودم افتادم ، من ماشین میروندم بعد وسط راه بابام دستیو میداد پایین و چپ چپ نگام میکرد😂

😅😅مث بابای من که همیشه بجای من استرس داره😂

چطوری با ترمز دستی بالا اصن ماشینتون راه میره؟😐😐😐 بو میکنه ها

ااوهوم بیچاره بومیداد اونقدرخودم روسرزنش کردم خداکنه مشکلی پیش نیاد ازاین به یعد بیشتردقت میکنم